Osastonhoitaja, sairaanhoitaja, Omakotisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Palkkaus: 3250€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osastonhoitajan tehtävä on hyvin itsenäinen ja vaatii hyvää päätöksentekokykyä, joustavuutta, neuvottelutaitoja, organisointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä ratkoa haastavia ja yllättäviä tilanteita.
Tiimiin kuuluu yksitoista hoitajaa, joiden esihenkilönä osastonhoitaja toimii. Osastonhoitaja vastaa mm. työvuorosuunnittelusta, henkilöstöresurssien oikeanlaisesta kohdentamisesta, johtoryhmän päätösten jalkauttamisesta käytäntöön sekä haastavien tilanteiden ratkomisesta. Tärkeä osa osastonhoitajan arkea on mm. työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta työnjaosta huolehtiminen sekä hoitajien ohjaaminen ja tukeminen hoitotyössä.

Osastonhoitaja vastaa uusien asiakkaiden vastaanotosta sekä asiakkaiden hoitosuunnitelmien ja RAI-arvioiden ajantasaisuudesta sekä kyseisten tehtävien delegoinnista vastuuhoitajille. Tehtävään valitulta odotetaan hyvää yhteistyökykyä työntekijöiden, johdon ja sidosryhmien kanssa. Sairaanhoitajana osastonhoitaja vastaa myös asukkaiden sairaanhoidollisesta kokonaisuudesta ja osallistuu osaltaan hoitotyön arkeen.

Yksilöllinen perehdyttäminen suunnitellaan tarpeitasi vastaavaksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, organisointikykyä ja empaattista asennetta kanssaihmisiä kohtaan. Tässä työssä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Tukenasi on muiden ryhmäkotien osastonhoitajat sekä johtoryhmä, johon myös itse kuulut. Meillä on matala hierarkia ja ketterä organisaatio, joten kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja sen kehittämiseen.

Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa arvostetaan hoitotyön ammattitaitoa. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen järjestämällä systemaattisesti koulutusta, kuten johtamiskoulutusta sekä validaatio- ja kinestetiikkamenetelmän opintoja. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista kuuntelemalla työntekijöitä, luomalla asianmukaiset työolosuhteet riittävillä henkilöstöresursseilla.

Omakotisäätiö on toiminut samalla tontilla jo vuodesta 1963. Vaikka juuret ovat syvällä Puotilassa, ei Omakotisäätiö ole sammaloitunut, vaan kehittynyt ja kehittänyt osaltaan ikäihmisten hoitoa. Omakotisäätiö on voittoa tavoittelematon yritys, joka tuottaa palvelunsa vahvan arvoperustan pohjalta: yksilöllisyys, vastuullisuus ja inhimillisyys korostuvat kaikessa toiminnassamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riikka.ahola@omakotisaatio.fi