Assistent inom småbarnspedagogik, Alberga daghem, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Palkkaus: 2135,46€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Som assistent handleder och stöder du barn med olika behov. Uppgiften kräver att du kan läsa av situationer och ser var din insats behövs, du är empatisk och kan eller är ivrig att lära dig att handleda barn. Du arbetar i ett team med pedagoger i en barngrupp med 3 och 5 åringar där det finns behov av extra resurs. Tillsammans med teamet planerar, förverkligar och utvärderar ni verksamheten. Du har inte ensam ansvar för barnen.

Vi erbjuder dig en uppmuntrande arbetsgemenskap med erfarna kolleger som handleder dig i arbetet. Våra utrymmen möjliggör mångsidig verksamhet och närmiljön i närhet av Alberga centrum, Alberga idrottspark och skog erbjuder fina möjligheter.

Vår vision är att varje barn ska får förutsättningar till att utvecklas till sitt bästa jag. För oss är god kommunikation, aktiv medveten närvaro, respektfullt bemötande, trygghet och hållbara arbetssätt viktiga.

Vi beaktar även sökande som önskar arbeta kortare dagar.

Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Arbetsplats och adress: Alberga daghem och förskola, Grindåkersgatan 2-4, 02600 Esbo
Arbetstid: 38h 15min / vecka
Jobbet är tidsbundet.

Du kan vid behov ställa frågor i förtroende om förhållandena på arbetsplatsen genom att skicka dina frågor till keha.rekrytointi@espoo.fi. Rekryteringstjänsterna utreder saken åt dig utan att avslöja ditt specialbehov för den rekryterande chefen. På så sätt förblir du anonym på samma sätt som de övriga sökande.

Behörighetskrav: För uppgiften lämplig examen eller annan lämplig behörighet.

Vi förutsätter:
Goda kunskaper i svenska.
Lösningsinriktat förhållningssätt.

Vi värdesätter:
Grundläggande kunskaper i skötsel av diabetes.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag.

Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor och vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad.

Vi uppskattar personalens yrkesskicklighet och erbjuder fortbildning för att upprätthålla och utveckla den. Du kan delta i gratis kurser i finska som stöder dig i ditt arbete.

Esbo stad värdesätter jämlikhet och mångfald på arbetsplatsen. Vi önskar alla slags jobbsökande: olika bakgrund, åldrar, kön, språk, kulturer och minoritetsgrupper.

Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:etunimi.sukunimi@espoo.fi