Palveluohjaaja työikäisten palvelut (TYP) Mikkeli, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Palkkaus: 2891,44€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee palveluohjaajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen työikäisten palveluihin Mikkeliin ajalle 1.8.2024-30.6.2025.

TYP palvelu on yhteistoimintamalli, jossa hyvinvointialue, työ- ja elinkeinotoimisto / kuntakokeilu, Kansaneläkelaitos ja työtön henkilö yhdessä arvioivat työttömän palvelutarpeen, suunnittelevat työllistymisen edistämiseksi tarkoituksenmukaiset palvelukokonaisuudet sekä vastaavat työllistymisen etenemisestä ja seurannasta. Palveluohjaaja tekee tavoitteellista asiakastyötä TYP asiakkaiden kanssa. Työn keskiössä ovat asiakkaan omat tavoitteet ja toiveet, joita palvelujärjestelmällä pyritään tukemaan.

Asiakkaiden kanssa tehdään monialainen palvelutarvearvio, jossa pyritään kartoittamaan asiakkaan työllistymistavoite, toimintakyky ja kuntoutuksen tarve. Palvelutarvearvion pohjalta laaditaan asiakkaan kanssa yksilöllinen monialainen työllistymissuunnitelma. Siinä sovitaan asiakkaan tavoitteista, tarvittavista palveluista ja niiden toteuttamisen seurannasta. Palveluohjaaja voi tarvittaessa laatia asiakkaan kanssa myös aktivointisuunnitelman ja järjestää kuntouttavan työtoiminnan palvelua. Palveluohjaajalla on aktiivinen rooli asiakkaan prosessissa, palveluohjaaja tukee ja motivoi asiakasta ja koordinoi verkostoja.

Mikkelissä pääset osaavaan ja kehittyvään työyhteisöön. Meillä on työtilat Mikkelin keskustassa. Tiloissamme työskentelee työllisyyden hoidon ja aikuissosiaalityön työntekijät. Yhteistyötä tehdään tiiviisti alueen muiden työllisyyden hoidon työntekijöiden kanssa. Työllisyydenhoidon kenttä on muutoksessa ja toimintoja kehitetään yhteistyössä.

Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK) tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus.

Eduksi luetaan kokemus työllisyyden hoidosta ja aikuissosiaalityöstä.

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611373/fi_FI