Terästuotannon kunnossapidon sähkötyönjohtaja, SSAB Europe Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 30.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terästuotannon kunnossapidon sähkötyönjohtaja

Liittyminen SSAB-perheeseen tarkoittaa, että pääset mukaan matkallemme. Tämä matka on mielestämme elintärkeä planeettamme kestävän kehityksen kannalta. Teräs on ollut yksi tärkeimmistä materiaaleista yhteiskuntiemme kehityksen kannalta ja on sitä myös jatkossa. Sitä on rakennusten katoissa, kaupunkejamme yhdistävissä silloissa ja huomispäivän autoissa. SSAB on ylpeä historiastaan ja asemastaan erikoislujien terästen markkinajohtajana. Tiedämme kuitenkin myös, että teräksen tuotanto on yksi maailman suurimmista kasvihuonekaasujen tuottajista. Sen on muututtava. Sen vuoksi olemme kehittäneet maailman ensimmäisen fossiilivapaan terästuotannon sekä sitoutuneet muuttamaan oman toimintamme suurelta osin fossiilivapaaksi arviolta vuonna 2030. Osana SSAB:tä sinulla on keskeinen asema tämän tavoitteen saavuttamisessa ja koko terästeollisuuden vihreän siirtymän edistämisessä.

Työtehtävän kuvaus

Etsimme Raahen tehtaan terästuotanto-osaston sähkökunnossapitoon työnjohtajaa. Raahen tehtaalla toimii yksi Suomen suurimmista kunnossapito-organisaatioista, jossa pääset mukaan huippuammattilaisten joukkoon tukemaan tuotantoprosessien kokonaistehokkuutta ja turvallisuutta. Roolissa vastaat terästuotannon sähkökunnossapidon työnjohtamisesta sekä osallistut investointiprojekteihin ja erilaisiin prosessinkehityshankkeisiin. Vastaat sähkökunnossapidon töiden johtamisesta ja resurssoinnista, sekä työryhmäsi työturvallisuusasioista. Sijaistat tarvittaessa alueen muita työnjohtajia ja työnsuunnittelijoita. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden kunnossapidon ja tuotannon ammattilaisten kanssa.

Pääasialliset työtehtävät

-Terästuotannon sähkökunnossapidon työnjohtaminen
-Osallistuminen erilaisiin investointiprojekteihin sekä kehityshankkeisiin
-Töiden johtaminen ja resurssointi
-Työryhmän työturvallisuus

Odotamme sinulta

-Edellytämme sinulta sähkötekniikan insinöörikoulutusta tai muutoin hankittua vastaavaa pätevyyttä.
-Kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä työnsuunnittelu- tai esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi.
-Sinulla on myös vastuuntuntoinen ja tinkimätön turvallisuusasenne tehdasympäristössä työskentelyyn.
-Suomen kielen taitosi on sujuvaa ja kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.
-Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot.
-Sekä kykyä ja työskennellä ja tehdä päätöksiä itsenäisesti asetettujen tavoitteiden ja kriteerien puitteissa.
-Sinulla on työhösi oma-aloitteinen ja aktiivinen ote sekä halu kehittää asioita jatkuvan parantamisen menetelmin.

Tarjoamme sinulle

SSAB haluaa luoda monimuotoisen ja osallistavan ympäristön. Pohjaamme arvoihimme - päättäväinen, aito ja edelläkävijä - tehdessämme päivittäisiä päätöksiä ja pidämme asiakkaan aina toimintamme ytimessä. Se tekee meistä kaikista tiimipelaajia, joista jokaisella on halu kehittyä. Tullessasi SSAB:n palvelukseen sinusta tulee osa intohimoisten ongelmanratkaisijoiden organisaatiota, jossa tärkeitä haasteita ratkaistaan yhteistyöllä. Tuemme kasvuasi tarjoamalla turvallisen ja ystävällisen työpaikan, joka edistää työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jos haluat saavuttaa tämän, SSAB:llä sinulla on mahdollisuus laajentaa taitojasi ja kasvaa omalla alallasi tai sen ulkopuolella.

Tarjoamme työntekijöillemme laajan valikoiman arvostettuja etuja. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Kannustinpalkkio-ohjelmat

Laajennettu työterveyshuolto

Virkistysedut

Rekrytointiprosessi

1. Hae

2. Haastattelu

3. Arvioinnit

4. Yhteydenotto suosittelijoihin

5. Jatkokeskustelut

6. Terveystarkastus

7. Työsopimuksen allekirjoittaminen

Taustaselvitys voi olla osa rekrytointiprosessia. Terveystarkastukseen kuuluu myös huumausainetestaus

Emme hyväksy rekrytointitoimistojen ja mainosten myyjien yhteydenottoja tähän hakemukseen liittyen.

Terveisiä tulevalta esihenkilöltäsi
Tartu mahdollisuuteen ja tule työskentelemään yhdessä rentoon työyhteisöön, jossa on hyvä työilmapiiri. Monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien kautta saat haastaa itseäsi kehittyen kovan luokan ammattilaiseksi. Tiimissämme toimii vajaa kymmenen toimihenkilöä ja me asetamme työturvallisuuden ykköseksi. Huolellisen turvallisuustyön kautta rakennamme jokaiselle päivälle parhaat edellytykset haastavan tuotannon keskellä. Tervetuloa!

Mika Haaraniemi
Kunnossapitopäällikkö
Terästuotanto
SSAB Europe Raahe
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/16274?c=recruitmentssab&lang=fi-FI