Ohjaaja AMK (kotihoito, Kypärämäki-Kuohu), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Palkkaus: 2765,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

OHJAAJAA

Ohjaajana työskentelet kotihoidon yksikössä, jossa työtehtävät painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Osa alueestamme on kaupunkialuetta ja osa maaseutua - tämä tuo mielenkiintoisen lisän työskentelyyn. Toimit myös kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tehtävässä toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, valmistelet Kelan hoitotukihakemuksia ja SAS-hakemuksia, koordinoit omaishoitoyhteistyötä sekä edunvalvonta-asioita yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit asiakkaan tukena toiminnallisen arjen vahvistamisessa. Ohjaaja tekee työssään myös etsivätyötä pyrkien havaitsemaan asiakkaiden tuen tarpeita hyvissä ajoin.

Aamupäivisin työsi painottuu asiakastyöhön, joka sisältää vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Työ mahdollistaa myös mikrotauot ja vapauden työskennellä omannäköisesti. Ohjaajien verkostotapaaminen järjestetään säännöllisesti työnarkesi tueksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tukea on saatavilla. Yksikössämme työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, toinen ohjaaja, vastaava sairaanhoitaja sekä yksikön palveluvastaava. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa on tekemisen meininki. Meille voit tulla omana itsenäsi, ei ole väliä oletko kokenut konkari tai vastavalmistunut.

Huolehdimme henkilöstömme ajantasaisesta osaamisesta järjestämällä sisäisiä koulutuksia. Panostamme myös perehdytykseesi. Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista ja hygieniapassia tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan siitä, mihin asiakasasioihin tulee panostaa missäkin vaiheessa. Toivomme myös, että olet kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaaliseen toimintakykyyn, turvattomuuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611403/fi_FI