Suunnitteluavustaja, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 9.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TERVETULOA HÄMEENLINNAAN TÖIHIN!Etsimme nyt suunnitteluavustajaa 1.10.2024 alkavaan kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön.

Tehtäviisi kuuluu arkkitehtien ja kaavasuunnittelijoiden avustava työ, ajantasakaavan ajan tasalla pitäminen, kaavojen asiakirjojen lisääminen karttapalveluun (Trimble Locus), kirjaamisia asianhallintajärjestelmään (Opus) ja lausuntopyyntöjen lisäämisiä Lupapisteeseen sekä tiedon etsimistä eri ohjelmista ja tiedostoista (esim. KTJ, väestötieto ja dokumenttiarkistot /Trimble Locus, YTJ, Liiteri, Karpalo). Suunnitteluavustajana työskentelet lisäksi asiakaspalvelutehtävien parissa, esimerkiksi aineistoja lähettämällä, ja työssäsi pääset myös kehittämään tulevaisuuden tietomallipohjaisen kaava-aineiston tuottamista.

Työskentelet kaupungin kaavoitusyksikössä, osana monialaista työryhmää sekä laajaa verkostoa. Työpisteesi sijaitsee ihan lähellä, kaupungin keskustassa, mutta voit tehdä työtä joustavasti osittain etänä. Meillä sinua on vastassa erinomainen ja kannustava työilmapiiri sekä mukavat ja osaavat työkaverit.

Meillä saat mm:- Kunta-alan teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaisen palkan 2 278 €, jonka päälle mahdolliset lisät.
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi Hämeenlinnan kaupungin henkilöstöohjelman mukaisesti.
- Liikuntasetelillä alennusta Vanajaveden opiston liikunta- ja tanssituntien kurssimaksusta.
- Liikuntatarjottimen, joka sisältää kaupungin henkilökunnalle tarjolla olevat liikuntaryhmät sekä henkilökuntakorttia vastaan saatavia etuuksia eri liikuntapaikoista (mm. kuntosalit).
- Alennuksia erilaisiin kulttuuri- ja urheilutapahtumiin.

Tule osaksi iloista tiimiämme! Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin, ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön!

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.8.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä kaavoituspäällikkö Lasse Majuriin tai maankäytön suunnittelujohtaja Jari Mettälään ensisijaisesti sähköpostitse, johon voit jättää myös soittopyynnön:lasse.majuri@hameenlinna.fi; jari.mettala@hameenlinna.fi.

Kelpoisuusvaatimuksena on teknisen suunnittelun perustutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä. Edellytämme paikkatieto- ja kaavoitusohjelmistojen käytön sujuvaa osaamista (esim. Trimble Locus). Katsomme eduksi alan työkokemuksen ja tietämyksen kaavoituksen prosesseista. Arvostamme lisäksi hyviä suomen kielen vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja positiivista asennetta.Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 24.6.-9.8.2024. Hakuaika päättyy 9.8.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bjj6k-suunnitteluavustaja?locale=fi-FI