Kuorma-autonkuljettajia, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on toiminut pitkään erilaisten maanrakennustöiden parissa Varsinais-Suomessa. Etsimme heille nyt KUORMA-AUTONKULJETTAJIA erilaisiin maanrakennuskohteisiin lähiseudulle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työt tapahtuvat pääosin työmailla, joten työssä vaaditaan työturvallisuuskorttia ja Valtti korttia. Työmaiden sijainnin vaihtelevuuden vuoksi, työssä tarvitaan omaa autoa työmatkoihin. Aikaisempi kokemus kuorma-auton kuljettamisesta sekä BCE-kortit ja kuljettan ammattipätevyys ovat ehdottomia vaatimuksia työlle. Työ on osittain itsenäistä, mutta sisältää yhteistyötä maanrakennustyöntekijöiden kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat eduksesi. Työn aloitus on sovittavissa heti tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

https://www.click-hp.fi/hakemus/20057

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hae työpaikkaa osoitteesta