Työnjohtaja (sähköasemien kunnossapitotehtäviin),, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaalle Omexomille heidän Hämeen toimipisteelle työnjohtajaa vastaamaan sähköasemien huolto- ja kunnossapitotöiden sujuvasta toteutuksesta. Tehtävä sopii sinulle, jolla on sähkötekniikan taustaa, ymmärrystä kunnossapitoprosesseista ja ennen kaikkea vahvat organisointi- ja tiiminvetotaidot. Hae paikkaa pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänkuvaus

Työnjohtajana vastaat sähköasemien huolto- ja kunnossapitotöistä, mukaan lukien niiden päivittäinen organisointi ja koordinointi. Tulet suunnittelemaan työaikatauluja, varmistamaan resurssien riittävyyden sekä valvomaan työn etenemistä tiiviissä yhteistyössä tiimin, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista ja valmiutta oppia uutta. Tässä tehtävässä menestyy järjestelmällinen ja asiakaslähtöinen työnjohtaja, jolla on kyky työskennellä sekä tiimissä että itsenäisesti. Tehtävä sijoittuu pääosin Hikiän toimipisteeseen, mutta edellyttää liikkuvuutta Hämeen alueen työmailla, mahdollisesti myös ulkomailla.

Tarjoamme

- Monipuolisen ja haastavan työn kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa
- Mukavan ja asiantuntevan työyhteisön, jossa tuetaan toisia
- Mahdollisuuden työskennellä yhdessä alan suurimmista rakennusalan konserneista

Etsimme

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri)
- Organisointi- ja tiiminvetokykyä
- Asiakaslähtöisen, positiivisen ja aktiivisen työotteen omaamista
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
- Hyvää tietoteknistä osaamista eri järjestelmien kanssa
- Vähintään B-ajokorttia

Aiempi työkokemus sähköasemilla nähdään eduksi.

Työntekijänä olet:

- Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
- Ulospäinsuuntaunut ja rohkea kommunikoija
- Oma-aloitteinen ja aktiivinen

Muuta:

- Aloitus: Sopimuksen mukaan
- Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
- Sijainti: Hausjärvi / Lempäälä, mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn

Tehtävään hyväksyminen edellyttää perusturvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Emmi Lindfors tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn10@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15105535

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Infratek Finland Oy

Me Omexomilla tarjoamme asiakkaillemme tekniikan, rakentamisen ja kunnossapidon ratkaisuja. Toimitamme energia-alan monimutkaisia projekteja ja avaimet käteen -ratkaisuja olemalla asiakkaan rinnalla koko toimitusketjun ajan. Omexom työllistää noin 500 työntekijää ympäri Suomen. Toimintamme kulmakiviä ovat osaavat, innovatiiviset ja sitoutuneet työntekijät, jotka työskentelevät aktiivisesti asiakkaiden ja kumppanien kanssa kaikkien lupausten saavuttamiseksi. Olemme osa maailmanlaajuista verkostoa ja autamme toisiamme, välitämme tietoa sekä työskentelemme selkeiden tavoitteiden kanssa yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Omexom on osa VINCI Energies -konsernia, joka on globaali toimija infrastruktuurin, teollisuuden, palvelujen ja ICT:n alalla. Konserniin kuuluu 85 700 työntekijää 55 maassa. Omexom on VINCI Energiesin energiasiirtoon erikoistunut tuotemerkki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:krn10@academicwork.fi