Työnjohtaja betonitehtaalle, Kyyjärvi, Base Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 22.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme työnjohtajaa betonielementtitehtaalle Kyyjärvelle. Työnjohtajan tehtäviin kuuluu elementtien valmistuksesta vastaaminen laatuvaatimuksineen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä betonielementtitehtaalla sekä työnjohdollisista tehtävistä. Työtä tehdään kokopäiväisesti ja tehtävässä vaaditaan valmiutta vuorotyöhön. Työkielinä tehtävässä ovat suomi ja englanti sekä muun kielitaidon katsomme eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Tarvittaessa avustamme majoituksessa.

Tarjoamme:

Mielenkiintoiset ja tarpeeksi haastavat työtehtävät
     Tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi entistä paremmaksi
     Työn vakavaraisessa yrityksessä

Arvostamme:

Aikaisempaa työkokemusta betonielementtitehtaalta sekä työnjohdollisista tehtävistä
     Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
     Valmiutta vuorotyöhön

Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta täyttämällä hakemuslomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sara Kervinen

+35840 123 9817

sara@base.fi

Base Henkilöstöpalvelut on monialainen henkilöstöyritys Suomesta, joka yhdistää työn ja tekijät. Olemme osa laajempaa Workteam Groupia, joka on henkilöstö- sekä palvelualan konserni.

Uskomme, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avain menestykseen, ja pidämme huolen siitä että tarjoamme heille vain parhaita mahdollisia työpaikkoja.

Yrityksille olemme luotettava kumppani, joka ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet. Räätälöimme ratkaisut, jotka tukevat yrityksenne menestystä ja auttavat rakentamaan vahvan, sitoutuneen työvoiman. Olemme sitoutuneet etsimään ja ylläpitämään alansa parhaita ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita työlleen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://base.likeit.fi/apply/7361330