Ajoneuvoasentaja Vehkala, Suomen Euromaster Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko valmis muuttamaan pääkaupunkiseudulle?
Vehkalan tiimiin kaivataan ajoneuvoasentajaa.

AJONEUVOASENTAJAA
Haemme ammattitaitoista ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vehkalan palvelupisteeseemme. Omaat kiinnostuksen alaan sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huoltotyöt sekä rengasasennukset. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin konseptimme vaatimalla tavalla.
Toivomme sinulta:
- Ajoneuvoasentajan tai mekaanikon ammatillista koulutusta - Avoimuutta ja halua oppia ja kehittyä - Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta - Tuloshakuisuutta ja tehokkaita työskentelytapoja - Voimassaolevaa ajokorttia
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä päästä mukaan kehittämään toimintaa rengaspalveluiden ja autohuollon osaajien kanssa. Panostamme perehdytykseen sekä henkilöstön koulutukseen ja saat osaavan tiimin tuen työssäsi menestymiseen. Kiinteän kk-palkan lisäksi saat henkilöstöedut ja pääset mukaan organisaation bonusohjelmaan.
Hae tehtävää työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 31.7.2024 mennessä.
Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Kimmo Kiljander puh. 040 3542811 tai
kimmo.kiljander@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://euromaster.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=304&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol