Opettaja sosiaali- ja terveysala, hoitotyö, 2 pai, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Opetettavana alana on sosiaali- ja terveysala, hoito- ja kasvatustyö sekä muut sisällöt henkilön osaamisen mukaan.

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta, monipuolista työkokemusta sosiaali- ja terveysalalta eri ikäisten asiakkaiden kanssa, englannin kielen taitoa, monipuolisten pedagogisten menetelmien hallinta ml. verkko-opetus, ohjaustaidot, monikulttuurinen osaaminen.

Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja valmentavaa työotetta sekä vastuunottokykyä ja joustavuutta.

Eduksi luetaan ikääntyneiden hoitotyön osaaminen, kokemus toisen asteen ammatillisesta koulutuksesta, oppisopimusosaaminen, ajantasaiset työelämäkontaktit ja kokemus kielitietoisesta ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998. Ammatillisten tutkinnon osien opetusta on kelpoinen antamaan henkilö:

1) joka on suorittanut soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon, vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja jolla on kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä; tai

2) joka on suorittanut soveltuvan ammattikorkeakoulututkinnon, vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja jolla on vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus korkeakoulututkintoa vastaavissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.

Haku toteutetaan anonyymillä rekrytoinnilla. Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609920/fi_FI