Kunnossapitoasentaja, Biisoni Pohjanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi vaihtelevat työtehtävät huollon ja kunnossapidon saralla? Lue eteenpäin, mitä Algol Technicsillä on tarjolla ja työllisty heidän kirjoilleen vakituiseen työsuhteeseen!

Mitä tulisit tässä tehtävässä tekemään?

Kunnossapidon ja huollon tavoitteena on pitää laitteistot toiminnassa keskeytyksittä. Algol Technicsin huoltoverkosto huolehtii siitä, että huoltotyöt sekä käynnissäpito hoidetaan ammattimaisesti ympäri Suomen.

Algolilla toimit huolto- ja kunnossapitotehtävissä eri asiakaskohteissa Turun alueella. Päiviisi kuuluvat vaihtelevat kunnossapitotehtävät, jotka sisältävät monipuolisia sähköasennus- ja huoltotöitä pääsääntöisesti teollisuusnostureiden parissa. Huolehdit asiakasyrityksissä, että hommat etenevät ja linjastot liikkuvat. Pääset toimimaan itsenäisesti ja työssä liikkumiseen saat Algolilta käyttöösi auton. Toimit osana osaavaa tiimiä, jolta saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme sähköalan ammattilaista, joka on hankkinut osaamisen joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta teollisuuden huolto- ja kunnossapitoasennuksista. Olet myös tärkeä osa asiakasyhteistyötä, joten toivomme sinulta palveluhenkisyyttä sekä omatoimisuutta. Turvallisuussyistä tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mielenkiintoisissa tehtävissä ja osaamistasi vastaavan palkkauksen. Ympärilläsi on rennot työkaverit, työyhteisön tuki sekä erinomaiset mahdollisuudet omaan ammatilliseen kasvuun ja kehittämiseen. Työaikasi on arkisin 7:00-15.30. Algolilla saat käyttöösi laajan työterveydenhuollon ja hyvinvointiasi on tukemassa E-passin palvelut, sekä säännölliset tyky-päivät.

Algol-konserni on innostava työpaikka. Arvomme, vastuunotto, yhteistyö ja kehitys ohjaavat kaikkea työtämme. Arvojen lisäksi vastuullisuus on meille tärkeää. Jokainen algolilainen vaikuttaa siihen, millainen jälki toiminnallamme on. Meillä uskaltaa kehittää ja kehittyä. Algol huolehtii myös, että työssäsi tarvittavat luvat ja sertifikaatit pysyvät ajan tasalla.

Kiinnostuitko?

Tahdomme kuulla sinusta! Jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 23.6.2024. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Algol Technicsin kirjoille.

Tehtävän rekrytoinnista vastaa Biisoni Pohjanmaa ja Algol Technicsin toiveesta mahdolliset yhteydenotot: Johanna Paloneva, johanna.paloneva@biisoni.fi, p.0505952065
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.biisoni.fi/jobs/4577758-kunnossapitoasentaja-algol-technics-oy-turku