Opettaja, äidinkieli ja suomi toisena kielenä, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviin kuuluu suomi toisena kielen opetus aikuisten perusopetuksen päättö- ja alkuvaiheessa, opetuksen suunnittelu ja arviointi sekä tarvittaessa tukiopetuksen antaminen. Tehtävään kuuluu myös vastuuopettajana toimiminen sekä yhteiseen kehittämiseen osallistuminen. Lisäksi tehtävään kuuluu hakijoille järjetettäviin alkukartoituksiin osallistuminen.

Aikuisten perusopetuksen opiskelijat ovat 17-vuotta täyttäneitä maahanmuuttajataustaisia henkilöitä, joilta puuttuu peruskoulun päättötodistus sekä kotimaassaan perusopetuksen suorittaneita oppivelvollisia nuoria, joilla ei ole riittävää suomen kielen taitoa 2. asteen opintojen suorittamiseen. Koulutus toimii yhtenä osana aikuisten maahanmuuttajien kotoutumisjärjestelmää.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, kielitietoista ja eettistä toimintatapaa, empatiakykyä sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Eduksi luetaan S2 -opetuksen opetuskokemus aikuisten perusopetuksesta tai peruskoulusta.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Lääkärikeskus Aava.

Haku toteutetaan anonyymillä rekrytoinnilla. Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610213/fi_FI