Varhaiskasvatuksen opettaja, Nöykkiönniityn päivä, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkodissamme on kahdeksan ryhmää. Työskentelisit 3-5 vuotiaiden lasten ryhmässä. Työpareinasi toimii varhaiskasvatuksen sosionomi, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi opiskeleva oppisopimusopiskelija. Meillä on rakennettu erilaisia kokonaisuuksia tiimeistä, joissa työskentelee joko kaksi opettajaa ja lastenhoitaja, opettaja ja sosionomi tai opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Lisäksi päiväkodissamme on varhaiskasvatuksen kieli-ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sekä vuosien kokemuksen omaava johtaja rakentamassa lapselle turvallista ja inspiroivaa varhaiskasvatusta.

Olemme hyvinvoiva, huumorintajuinen ja positiivinen päiväkoti ja työyhteisö. Lapsen ja perheiden kohtaaminen sekä avoin vuorovaikutus ovat meille tärkeitä asioita, teemme töitä sen eteen, että ilmapiirimme olisi kiireetön ja lapsille olisi aina syli tarjolla. Meillä saat olla juuri SINÄ omana itsenäsi.

Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkotimme on vasta kahden vuoden ikäinen ja pääsetkin rakentamaan ja kehittämään toimintaamme sekä työyhteisön hyvinvointia upeissa tiloissamme. Uudet puitteet tarjoavat lapsille mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan ison liikuntasalin, nassikkapainihuoneen ja erilaisten pienryhmätilojen kautta.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuusi ja työhyvinvointiisi. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tiimisi liiderinä ja vastaat lapsiryhmän pedagogiikan suunnittelusta. Tärkeä osa työtäsi on olla mukana luomassa koko talon yhteisiä pedagogisia käytäntöjä, yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Nöykkiönniityn päiväkoti, Nöykkiönniitty 1, 02330 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Toivomme, että sinulta löytyy huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1631-24/fi_FI