Avoin hakemus KPEDUn osaajien joukkoon, Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 15.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä, tuleva kpedulainen! Haluatko olla mukana vaikuttamassa tulevaisuuden osaamiseen? Etsimme Kpedun osaajapankkiin opetuksesta, ohjauksesta ja kouluttamisesta innostuneita asiantuntijoita. Tarjolla on esimerkiksi sijaisuuksia, lyhytaikaisia työtehtäviä sekä muita asiantuntijatehtäviä muun muassa luennoitsijoina ja kouluttajina.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Olemme aktiivinen alueen kehittäjä ja yhteistyö alueen kuntien, elinkeinoelämän ja muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa on meille tärkeää.

Ammattikampuksella opetusaloina ovat:
- It- ja media-ala
- Hyvinvointialat
- Liiketoiminnan ala
- Rakennusalat
- Ruoka- ja puhtauspalveluala
- Teollisuus ja logistiikka
- Yhteiset opinnot ja TUVA
Lisäksi kasvatus- ja ohjausalan opetusta järjestetään Kälviällä, luonnonvara-alan opetusta Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa.

Tehtäviä on tarjolla myös Osuvakoulutus Oy:n koulutustehtävissä. Osuvakoulutus Oy on Kpedun omistama palveluyhtiö, joka tarjoaa laadukkaasti ja joustavasti kortti- ja ammattipätevyyskoulutuksia, sertifikaatteja, kuljettajien jatkokoulutuksia, monipuolisia henkilöstökoulutuksia sekä ohjaus- ja neuvontapalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Odotamme sinulta ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme hyviä työelämä- ja verkostoyhteyksiä sekä kokemusta opetus- tai koulutustehtävistä. Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan.

Otamme yhteyttä, kun sinun osaamisesi ja meidän työntekijätarpeemme kohtaavat. Vakituisiin tehtäviin haemme osaajia julkisen haun kautta. Jättämäsi avoin hakemus ei automaattisesti siirry sellaisiin rekrytointeihin, joista on julkaistu oma työpaikkailmoitus. Pidempiaikaisiin opettajan sijaisuuksiin valittujen on toimitettava lain mukainen rikostaustaote.

Jos tietosi muuttuvat, päivitäthän ne Kuntarekryyn. Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta.

Hae paikkaa työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KPE-02-17-24/fi_FI