Palveluohjaaja (2) / Työllisyys- ja kasvupalvelut, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Hae viimeistään 8.7.2024
  • Palkkaus: 2485,80-2684,66€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävämme on työvoima- ja yrityspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen työnhakija-, työnantaja- ja yritysasiakkaillemme. Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan. Edistämme työperäistä maahanmuuttoa sekä tuemme maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Kaikessa tekemisessämme näkyy rohkeus, halu kehittää ja kehittyä.

Teemme työtä uudistavalla otteella työllisyyden ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi. Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja valmistaudumme parhaillaan TE-palvelut 2024-uudistukseen.

Haemme kahta (2) palveluohjaajaa määräaikaiseen virkaan 30.6.2025 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan.

Palveluohjaajan tehtävät sijoittuvat Työllistymisen yksilöllisen tuen tiimiin. Palveluohjaaja edistää asiakkaiden palveluprosessia ja toimii OMA-valmentajien tukena. Työhön kuuluu yksilöllisen tuen tiimin aulapalveluiden organisointi, saapuvien ja/tai yhteyttä ottavien asiakkaiden palvelutarpeen kartoitus ja tarvittaessa ohjaus oikeisiin palveluihin/OMA-valmentajalle.

Tehtävä sisältää laajaa julkisen vallan käyttöä asiakkaan palveluprosessissa. Tämän vuoksi palveluohjaajan tulee hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä. Palveluohjaaja vastaa siitä, että hän toimii tehtävässään lainmukaisesti, yhdenvertaisuutta ja hyvää hallintoa noudattaen. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaidot sekä kyky toimia erilaisissa verkostoissa ja tiimeissä tukevat tehtävässä onnistumista. Samoin tehtävässä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, itsenäistä ja aikaansaavaa työotetta sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Englannin kielen taidosta on hyötyä asiakaspalvelutehtävien hoitamisessa.

Virkatehtävien menestyksellisessä hoitamisessa tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Eduksi katsotaan:
- kokemus asiakaspalvelutyöstä
- kokemus ja/tai perehtyneisyys työllisyys- ja yrityspalveluista
- kokemus toiminnan kehittämisestä
- hyvät työelämän ict-taidot ja kyky omaksua tehtävään kuuluvat tietojärjestelmät

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2485,80 €/kk, työkokemuslisästä, sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Käytämme virassa koeaikaa, joka vuotta lyhyemmässä määräaikaisessa virkasuhteessa voi olla enintään puolet virkasuhteen kestosta. Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat: tiimiesihenkilö Liisa-Maaria Lenkkeri, puh. 040 356 8408, etunimi.sukunimi@tampere.fi sekä tiimiesihenkilö Virpi Raski, puh 050 396 3387, etunimi.sukunimi1@tampere.fi

Hakuaika päättyy 8.7.2024

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-622-24/fi_FI