Ohjaaja / Lähihoitaja, Provesta Kaisla Turku, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ohjaaja/ Lähihoitaja, Provesta Kaisla Turku

Hei sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen tai alan loppuvaiheen opiskelija!
Haluatko olla mukana luomassa mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelujen erityistä tukea tarvitseville asiakkaille omannäköistä ja onnellista arkea? Jos vastasit kyllä, saatat olla tiimimme uusi keikkaileva työntekijä!

Haemme keikkailuun ja eri pituisiin sijaisuuksiin Provesta Kaislaan lähihoitajaa ohjaajaksi.

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta tai alan loppuvaiheen opintoja. Voit olla koulutukseltasi myös sairaanhoitaja, sosionomi tai toimintaterapeutti, huomioimme soveltuvin osin myös näiden alojen loppuvaiheen opiskelijat.

Provesta Kaisla sijaitsee Turun Raunistulassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä keskustasta ja muualtakin. Yksikön läheisyydessä on hyvin ilmaisia parkkipaikkoja, eri linjojen busseilla pääsee kulkemaan sujuvasti töihin.

Provestan toimintayksiköt ovat osa Mehiläisen Ykköskotien sosiaalipalveluita. Palveluiden keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön. Palvelumme on laadukasta ja asiakaslähtöistä toimintaa, joka mahdollistaa asiakkaan kotona asumisen ja arjesta selviytymisen ammattilaisen tuen turvin. Asukastyön viitekehyksenä on toipumisorientaatio.

Provesta Kaisla tarjoaa yhteisöllistä asumista mielenterveyskuntoutujille ja vammaispalvelujen erityisen tuen tarpeen asiakkaille sekä tuetun asumisen palvelua asiakkaiden omiin koteihin. Työmme on monipuolista, asukkaiden arjen kokonaisvaltaista tukemista ja ohjausta. Työskentely lähtee asukkaan tarpeista ja tapahtuu asukkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa tai yksikön ulkopuolella eri toimintaympäristöissä. Teemme työtämme yhdessä asukkaan sekä hänen verkostojensa kanssa. Työ on kaksivuorotyötä, myös itsenäistä työotetta vaativaa.

Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Arvostamme aikaisempaa kokemusta mielenterveystyöstä ja aitoa intoa hyvään kohtaamiseen. Voimassa olevaa hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Sitoudut myös suorittamaan LOVE-lääkehoidon koulutuksen, mikäli sitä sinulta ei vielä löydy. Sosionomi AMK tutkinnon suorittaneilta tai opiskelijoilta edellytämme lääkehoidon lisäopinnot 5op. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on voimassa oleva EA1-koulutus. Ajokortti ja halu ajaa autolla on plussaa, sillä työmme on parhaimmillaan hyvin liikkuvaa.

Provesta Kaislan työyhteisö on tiimi, jossa käydään asioita yhdessä läpi ja kehitämme toimintatapojamme. Etsimme tiimiimme vahvistukseksi positiivisesti asioihin suhtautuvaa, aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä.Meillä työ ei ole pelkkää suorittamista, vaan töissä saa olla myös kivaa ja voi pistää omaa persoonaa peliin.

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työn aloituksesta on mahdollista sopia, mutta ensisijaisesti haemme henkilöä, joka voisi aloittaa työt jo pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikön esihenkilö Vesa Ketola
050467 0632 tai vesa.ketola@mehilainen.fi
Tavoitettavissa parhaiten arkisin 9-11 välillä.

Koti, joka tekee huomisesta paremman.
Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Turku-Raunistulantie/Ohjaaja---Lhihoitaja--Provesta-Kaisla-Turku_R0031508/apply