Turvallisuusasiantuntija, E. Hartikainen Oy, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista. Vuonna 1965 perustetussa yhtiössämme työskentelee yli 400 maarakennusalan ammattilaista ympäri Suomea ja käsiimme on luotettu pitkän uramme aikana useita valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita. Menestyksemme salaisuus on osaava ja motivoitunut henkilökuntamme, vahva ja järeä kalustomme sekä luotettava, parhaimmillaan elinikäinen kumppanuutemme. Toimimme vastuullisesti sekä asiakaslähtöisesti ja kun jotain lupaamme, teemme sen kerralla kuntoon.

Haemme asiakkaallemme E. Hartikainen Oy:lle TURVALLISUUSASIANTUNTIJAA Sotkamoon. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Turvallisuusasiantuntijana koordinoit työmaatason työturvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä Terrafamen kaivosalueella ja toimit tiiviissä yhteistyössä työmaapäälliköiden ja koko työmaaorganisaation henkilöstön kanssa. Etsimme henkilöä, jolla on palava halu kehittää organisaation turvallisuuskulttuuria ja käytäntöjä. Sinulla tulee olla osaamista ja kykyä tukea työmaaorganisaatioita työturvallisuuden edistämisessä koko työmaan elinkaaren aikana. Arvostamme aktiivista otetta, oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Toivomme sinulta:

Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa
     Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai halua kehittyä turvallisuusasiantuntijaksi
     Kokemusta infrarakentamisesta tai kaivosteollisuudesta tai kykyä omaksua nopeasti uuden toimialan erityispiirteet.

Odotamme liikkumisvalmiutta kaikilla työmaillamme eri puolilla Suomea ja tarvittaessa mahdollisuutta komennustyöhön muille työmaille.

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 14.7.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/66506271