Ohjaaja (AMK), Nuorisokoti Satama, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä Helsingin keskustassa sijaitsevassa nuorisokodissa upeiden nuorten ja ammattitaitoisten työkavereiden rinnalla? Etsimme nyt sekä määräaikaista että vaikuista työntekijää Satamaan!

Humanalla nuorten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Nuorisokoti Satama on Humana konserniin kuuluva 13-paikkainen, yhteisöhoidon viitekehyksessä toimiva nuorisokoti Helsingin Munkkisaaressa. Työntekijöitä meillä on yhteensä 23 ja asuinyksiköitä kaksi; Kajuutta ja Nosturi. Nyt haemme määräaikaista ohjaajaa asumisyksikkö Kajuuttaan ajalle 9.8-22.10.2024 sekä Nosturiin ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kajuutta tarjoaa strukturoitua, turvallista, pitkäaikaista sijaishuoltoa erityisesti erilaisilla käytöshäiriöillä tai rikoksilla oireileville sekä rikoksista tuomituille 13-18-vuotiaille lapsille. Selkeä viikko-ohjelma, arjen rytmitys sekä laaja-alainen fokus tunnetyöskentelyyn ja yhteiskuntaan kiinnittymiseen auttavat lasta kuntoutumaan kohti rikoksetonta elämää. Asumisyksikössä on kuusi asiakaspaikkaa ja 10 työntekijää.

Nosturi tarjoaa strukturoitua ja kuntouttavaa pitkäaikaista sijaishuoltoa erityisesti päihteitä käyttäville 13-18-vuotiaille lapsille. Sijaintimme hyvine kulkuyhteyksineen mahdollistaa koulunkäynnin sijoituksen aikana. Lapselle pyritään löytämään kiinnostava opiskelu- tai työharjoittelupaikka selkeän päivärytmin luomiseksi. Vertaisryhmätoimintaa on useana päivänä viikossa. Arjen askareiden lisäksi päihteetön arki, tunnetaidot sekä vastuun kantaminen omasta elämästä ovat asioita, joita lapsen kanssa opetellaan Nosturissa yhdessä. Asumisyksikössä on seitsemän asiakaspaikkaa ja 11 työntekijää.

Millainen työ sinua odottaa?

Yhteisöllisyys ja yhteisöhoidon elementit kuuluvat Satamassa arkeemme, ja pyrimme tekemään mahdollisimman paljon asioita lapsia osallistaen. Kodin askareita, kaupassa käyntiä, oman talouden hallintaa ja ruoan valmistusta harjoitellaan yhdessä ohjaajien avustuksella. Omaohjaajatyö on suuressa roolissa, omaohjaajatunteja lapsella on vähintään kaksi viikossa.

Sekä Nosturin että Kajuutan arkeen kuuluu vahva verkostotyö eri toimijoiden kanssa. Lapsille pyritään järjestämään tarvittaessa hoitokontakti ulkopuolelta, joka sijoituksen jälkeen jatkuisi saumattomasti. Rikokseton elämä, tunnetaidot, kiinnittyminen yhteiskuntaan sekä vastuun kantaminen omasta elämästä ovat asioita, joita lasten kanssa opetellaan yhdessä. Työskentelyssä hyödynnämme yhteisöhoidon, GLM- ja DKT- menetelmiä, joihin myös koulutamme työntekijät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, joka mahdollistaa ammatillisen kasvusi. Vastaamme kattavasti täydennyskoulutuksestasi sekä työnohjauksesta. Palkitsemme hyvin tehdystä työstä!

Työntekijät ovat meille arvokas pääoma ja siksi pääset muun muassa vaikuttamaan työskentelyrytmiisi autonomisella työvuorosuunnittelulla. Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:iä. Palkkaluokka on G23 (2594,16 - 2884,10 eur/kk, riippuen aiemmasta soveltuvasta kokemuksestasi) + mahdolliset henkilökohtaiset sekä tehtäväkohtaiset lisät.

Työ on 2-vuorotyö, aloitus sopimuksen mukaan.

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä!

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

- Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki ja arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.
- Koemme Humanassa erittäin tärkeänä tukea henkilöstömme kehittymistä ja uramahdollisuuksia. Omien kattavien sisäisten kouluttautumismahdollisuuksiemme lisäksi voimme neuvotella palkallisista koulutusvapaista sekä työnantajan osallistumisesta koulutuksesi kustannuksiin.
- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.
- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit heittämällä teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!
- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!
- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Edellytämme sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK) tai yhteisöpedagogi (AMK). Tehtävän vastuut, työtehtävät ja palkka määräytyvät koulutustason mukaan.

Arvostamme lastensuojelun sijaishuollon kokemusta, rikosseuraamusalan ja neuropsykiatrian osaamista, monikulttuurillista osallistumista sekä ennen kaikkea aitoa kiinnostusta vaikeassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa työskentelemiseen. Vahvuuksina pidämme hyviä vuorovaikutustaitoja, heittäytymiskykyä, paineensietokykyä sekä omatoimisuutta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.7.2024. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla sähköpostitse yhteydessä Sataman vastaaviin ohjaajiin: tea.polvi(a)humana.fi (Kajuutta) 5.7.2024 saakka ja 10.-31.7.2024 verna.jalonen(a)humana.fi

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse tietoturvasyistä. Jätäthän oman hakemuksesi helposti suoraan hakulinkkimme kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4625310-ohjaaja-amk-nuorisokoti-satama?promotion=1063952-trackable-share-link-tyomarkkinatori-ohjaaja-amk-nuorisokoti-satama-6-24