Ohjaaja (AMK), Ryhmäkoti Raide, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ohjaajaa (AMK) tiimiimme Ryhmäkoti Raiteeseen Akaaseen!

Ryhmäkoti Raiteen yksiköt tarjoavat yhteensä 14 lapselle kodinomaisen ja turvallisen kasvuympäristön. Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiin perustuvaa tukea psyykkisesti oireileville ja käytöshäiriöisille lapsille. Työskentelemme lapsen kanssa dialogisesti, hänen ihmisarvoa sekä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Kahden rinnakkaisen lastensuojeluyksikön rakenne mahdollistaa yhteistyön ja yhdessä tekemisen arjen erilaisissa tilanteissa.

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme nyt intensiiviyksikön (Raide 2) työryhmään ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ohjaajan työ koostuu hoito- ja kasvatustyöstä sekä arkisista askareista. Dokumentointi, omaohjaajatyöskentely, verkostotyöskentely ja yhteistyö perheiden kanssa ovat tärkeä osa työtäsi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ja työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Pyrimme myös joustavasti mahdollistamaan eri elämäntilanteisiin sopivia työjärjestelyitä. Työn alkamisesta sovitaan yhdessä kanssasi.

Tehtävässä pääset tukemaan ja kannustamaan lapsia ja nuoria arjen haasteissa sekä osallistut nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin. Työtä tehdään aina tiiviissä yhteistyössä huoltajien, lähiverkoston, koulutoimen ja sosiaaliviranomaisten kanssa. Viimeisimpien kyselyiden perusteella työpaikallamme on välittävä ilmapiiri ja työssä tuetaan onnistumisiin. Meillä työvire on erinomainen!

Voit lukea lisää Humanassa työskentelystä ja hyvinvaikuttajistamme täältä.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Tiimimme jäsenenä saat kattavan perehdytyksen tehtävään, sekä vahvan työyhteisön ja lähiesihenkilön tuen. Pyrimme löytämään kanssasi toimivat ratkaisut työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseksi. Työryhmämme ovat kehittyviä ja eteenpäin suuntautuneita.
- Humanan työntekijänä olet oikeutettu kattavaan työterveyshuoltoon.
- Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu on Humanassa 400 euroa vuodessa (työaikaehdon täyttyessä). Tällä edulla hankit helposti teatteriliput ja kuntosalikortit, tai piipahdat vaikkapa suuhygienistillä!
- Humanan pyöräetu tulee GoByBiken kautta (yli 6kk mittaisissa työsuhteissa). Halutessasi olet oikeutettu hankkimaan työsuhdepolkupyörän, jolla poljet kilometrejä vapaa-ajalla tai vaikka ihan töihinkin!
- Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka muodostuu peruspalkasta ja tehtäväkohtaisista lisistä. Palkkaukseen vaikuttaa työkokemus, lisäkoulutukset ja erityisosaaminen.

Minkälaista työkaveria etsimme?

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (esim. sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi tai toimintaterapeutti). Työnkuva rakennetaan yhdessä kanssasi ja pyrimme huomioimaan osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteesi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erityisesti kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten psykiatrisesta hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa ja kohtaamisen taitoja. Tärkeintä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen lapsi yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa.

Huomioithan, että tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Kiinnostuitko? Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta!

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viimeistään 14.7.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Tiia Kaartinen, p. 044 4931 612.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Jätäthän oman hakemuksesi suoraan hakulinkkimme kautta.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/4621722-ohjaaja-amk-ryhmakoti-raide?promotion=1063937-trackable-share-link-tyomarkkinatori-ohjaaja-ryhmakoti-raide-6-24