Lähihoitaja, Viklonpuisto, Loimaa, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viklonpuistossa asuu autismikuntoutuksesta hyötyviä kehitysvammaisia aikuisia, joilla on paljon tuen ja ohjauksen tarvetta. Autamme asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu asumisen arjen ja perushoidon lisäksi asiakkaiden päiväaikaiseen toimintaan ja vapaa-ajan harrastuksiin osallistuminen. Työ on ohjauksellista. Lisäksi lähihoitajat vastaavat asiakkaiden hoidontarpeen arvioinnista ja lääkehoidosta yhdessä yksikön sairaanhoitajan kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä sekä kunnioittavaa työotetta. Meille asiakkaiden hyvinvointi on kaikki kaikessa.

Eduksi luemme kokemuksen alalta, mutta tehtävään voi sopia vastavalmistunutkin, sillä tukenasi on autismityön hyvin hallitseva tiimi. Kollegoiden apu ja tuki on siis läsnä päivittäin!

Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Lisäksi olemme kehittämismyönteinen työpaikka ja tarjoamme koulutusmahdollisuuksia.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-765-24/fi_FI