Putkiasentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme PUTKIASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle! Asiakasyrityksemme on LVI-alan moniosaaja, joka on varustettu 30 vuoden kokemuksella ja osaavalla henkilökunnalla. Heidän palveluihinsa kuuluvat LVI-saneeraus, LVI-huolto, kaukolämpötyöt, korjaus- sekä muutostyöt.

Tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa LVI-alantöissä saneeraus- ja toimitilamuutoskohteissa pääkaupunkiseudun sekä Uudenmaan alueella. Työtä tehdään normaalisti arkisin 40h/viikko, mutta ahkeralle työntekijälle on aika ajoin tarjolla ylityö mahdollisuus.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, modernit työvälineet, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä kattavan perehdytyksen yrityksen toimintatapoihin ja jatkuvan tuen työyhteisössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikkaa voit hakea lähettämällä hakemuksen oheisen linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit myös lähettää hakemuksen sekä ansioluettelosi sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Atte Saleniukselle. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Kaikki lisätiedot antaa Click Henkilöstöpalveluiden Atte Salenius puh. 050 411 0373 (arkisin 9-16).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/tyopaikat/20047