Kunnossapitoasentaja / Mekaaninenasentaja, Worker Etelä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Kirkkonummelle, hyvän asenteen omaavaa kunnossapitoasentajaa koneiden huolto- ja korjaustyöhön. Tehtäviisi kuuluvat erilaisen koneiden, mekaaniset ennakkohuollot sekä korjaukset. Odotamme hakijalta sopivaa koulutustaustaa, kuten koneenasentajan tai levyseppähitsaajan koulutusta sekä kokemusta mekaanisesta huollosta ja korjauksista. Hitsaustaidot katsotaan tehtävässä eduksi. Tehtävä sisältää vuorotyötä ja päivystysvuoroja. Tehtävän luonteen takia ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

ODOTAMME SINULTA:

Muutaman vuoden kokemusta kunnossapitotehtävistä
     Koneasennusalan koulutusta, tai soveltuvaa koulutusta
     Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökortteja
     Itsenäiseen työhön kykenemistä
     Oman auton käyttömahdollisuutta.

TARJOAMME SINULLE:

Kattavan perehdytyksen
     Mukavan työilmapiirin ja työkaverit
     Reilun palkkauksen osaamisesi mukaan
     Työtehtävän mukaiset hyvät työvaatteet
     Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian!
Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Etelä-Suomen alueen työmahdollisuuksista saat arkisin Teemulta numerosta 044 959 2593.

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/66501180