Lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, Kulosaaren yhteiskoulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kulosaaren yhteiskoulu on peruskoulun luokat 7 - 9 ja lukion kattava yksityinen oppilaitos. Oppilaita ja opiskelijoita koulussa on yli 1100 sekä henkilöstöä n. 110. Koulu on erikoistunut kaksikieliseen opetukseen suomeksi ja englanniksi. Painotamme lisäksi yhteiskunnallisia aloja sekä luonnontieteitä. Koulussamme tärkeää on kansainvälisyys, yhteisöllisyys ja tavoitteellinen opiskelu. Henkilöstöltämme edellytämme yhteistyötaitoja, kehittävää otetta työhön sekä kykyä motivoida oppilaita hyvässä hengessä.

Haemme lukion äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorille vuorotteluvapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2024 - 25.11.2024. Työtehtäviisi kuuluu lukion pakollisten ja valinnaisten äidinkielen opintojaksojen opettamista lukuvuoden kahdessa ensimmäisessä periodissa 15 vuosiviikkotunnin verran. Opetettavat opintojaksot ovat ensimmäisessä periodissa kokonaisuus 01-03, 05, 19 ja toisessa periodissa 01-03, 05 ja 10. Lisätietoja opintojaksoista on koulun www-sivuilla https://ksyk.fi/lukion-opintojaksot-21/

Vuorotteluvapaan sijainen
1. Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
2. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
3. Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
4. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Arvostamme innostavaa ja kehittävää otetta suomen kielen opettamiseen. Tukea työssä onnistumiseen antavat osaava äidinkielen aineryhmä, aktiivinen ja kansainvälinen kouluyhteisö sekä positiiviset oppilaat.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV johtava rehtori Lauri Hallalle sähköpostilla osoitteeseen lauri.halla@ksyk.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.7.2024. Lisätietoja sähköpostilla tai puhelimella 040 735 3621. Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lauri.halla@ksyk.fi