Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja avosairaanhoitoon, Harjun terveys oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jokainen meistä Harjun terveydessä on erilainen.Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia-meillä on elämä tehtävänä.Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden Sote-keskukseen.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä moniammatillisessa tiimissä perusterveydenhuollossa? Sairaanhoitajan tehtävään sisältyy hoidon tarpeen arviointia puhelimessä sekä vastaanottoja sote-keskuksessa ja etänä.

Harjun terveys Oy on Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen yhteistyritys, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa. Väestöpohja on n. 136 000 asukasta. Työskentelemme moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutti, mielenterveys- ja päihdesairaanhoitaja ja sosiaaliohjaaja.

Sairaanhoitajan työnkuva Harjun terveydessä on monipuolinen. Työnkuva on muokattavissa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan ja osittainen etätyö on mahdollista.

Hoitajan rooli on hyvin tärkeä ja vastuullinen, jatyöyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisinatyökavereina.Tässätyössä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä.Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi, mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen. Myös loppuvaiheen opiskelija voi olla hakemamme hoitaja!

Harjun terveydessä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme on iloinen, nuorekas ja puhallamme yhteen hiileen.

Ennentyösuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tehtävässä onnistumisen avaimet:
Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto tai loppuvaiheen opiskelija

Kokemusta avosairaanhoidosta

Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme ja haluat olla mukana edistämässä potilaidemme hyvinvointia, täytä hakemus 31.7.2024 mennessä.Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätiedot:
Päivi Suikki, Johtava hoitaja p. 0503987104
paivi.suikki@harjunterveys.fi

Marjatta Hagelin, Palvelupäällikkö, koulutus ja rekrytointi p.0401238217
Marjatta.hagelin@harjunterveys.fi

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Harjun terveydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Lahti-Harjukatu/Sairaanhoitaja-terveydenhoitaja-avosairaanhoitoon-Lahteen_R0031539/apply