Kokki Ravintola Amarillo, Vuokatti, Osuuskauppa Maakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Vuokatin Amarilloon KOKKIA, jos olet asenteeltasi ammattiylpeä ja tähtäät aina parhaaseen suoritukseen. Sinulla on hymy herkässä, olet työotteeltasi positiivinen ja reipas. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toimimaan kiireisessäkin ympäristössä laatuvaatimuksista tinkimättä.

Amarillon ruokalistan peruspilareita ovat tuoreet raaka-aineet ja meksikolaiset maut. Listalta löytyy parilalla paistetut herkut sekä tutut ja tunnetut burgerit ja näiden tekemiseen tarvittaisiin uutta huippu tyyppiä. Pärjäät tässä hommassa hienosti, kun sinulla on tehtävään soveltuva koulutus eikä aikaisemmasta työkokemuksestakaan ole haittaa.

Tärkeintä Amarillon rennossa ilmapiirissä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan, laadukas työnjälki sekä halu työskennellä dynaamisessa palveluammatissa. Tässä työssä tarvitset organisointikykyä ja taitoa kokata myös tiimissä sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen. Työtunteja on tarjolla vähintään keskimäärin 90t/3vkoa ja vuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Edellytämme, että sinulla tehtävään soveltuva koulutus ja hygieniapassi. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa joukossamme. Saat mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 12,77-14,03€/tunti + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Mikäli suhtaudut intohimoisesti ruokaan, olet ylpeä työstäsi ja sinulla ei mene kiireessäkään sormi suuhun, laita hakemus tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Pekka Hallamaa puh. 01078 31001.

Hae pian, viimeistään 7.7.2024. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://s-ryhma.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat?id=R-28347