Tarjoilija BSH Vuokatin ravintoloihin, Amarillo ja, Osuuskauppa Maakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Break Sokos Hotel Vuokatin upeisiin ravintoloihimme asiakaspalvelutyöstä nauttivaa TARJOILIJAA.

Me tarjoamme sinulle ihan parhaat työkaverit, joiden kanssa yksikään päivä ei ole samanlainen. Kanssamme pääset työskentelemään kahdessa erilaisessa ravintolassa. Amarillon rennossa ilmapiirissä tärkeintä on reipas asenne työtä kohtaan, laadukas työnjälki sekä halu työskennellä dynaamisessa palveluammatissa. Kainuuravintola Kipossa tarjoamme uniikin kokemuksen asiakkaille alusta asti meidän keittiömestareiden suunnittelemalla lähiruokaan painottuvalla menulla. Ravintoloissamme valmistetaan monenlaisia ateriakokonaisuuksia, ala cartesta tilaus ruokailuihin. Olemme palveluntarjoajana useissa alueen tapahtumissa ja järjestämme yksityistilaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tehtävä on vakituinen ja työaika on vähintään 80t/3vkossa.

Tsekkaa Amarillon Facebookista ja Instagramista millainen paikka ja millainen huippu työporukka sinua odottaa: Facebookissa Amarillo Vuokatti ja Kainuuravintola Kippo ja Instagramissa @amarillovuokatti sekä @kainuuravintolakippo.

Osuuskauppa Maakunta on vastuullinen työnantaja. Pidämme huolta työturvallisuudesta sekä henkilöstön hyvinvoinnista. Tarjoamme huomattavat henkilöstöedut, kuten alennukset S-ryhmän kaupoissa, ravintoloissa ja hotelleissa, laajat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä tukea liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin ePassilla.

Palkka perustuu matkailu- ja ravitsemisalan työehtosopimukseen ja on kokemusvuosista riippuen 12,77-14,03€/tunti + ilta- ja viikonloppulisät. Meillä työryhmille maksetaan myös tulospalkkioita, joka voi olla jopa 1€/tehty työtunti.

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Heli Wallius p. 044 285 5929.

Hae pian, viimeistään 7.7.2024. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.

Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten asiakasomistajien omistama alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennekauppa sekä matkailu- ja ravitsemiskauppa. Myyntimme v. 2023 oli 262 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 500 ihmistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://s-ryhma.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat?id=R-28345