Varhaiskasvatuksen opettaja, Kinnulan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kinnulan kunnan varhaiskasvatuksessa on 1.8.2024 alkaen täytettävänä yhteensä neljä toistaiseksi voimassa olevaa varhaiskasvatuksen opetettajan tointa. Näiden lisäksi täytettävänä on varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen toimi ajalla 1.8.2024-31.5.2025.

Kinnulassa on kaksi varhaiskasvatusyksikköä Silkkilinna ja Leenanlinna.

Varhaiskasvatuksen opettaja kantaa päävastuun suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksen, opetuksen ja hoidon muodostamasta kokonaisuudesta. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa tiiminsä pedagogisesta johtajuudesta ja osallistuu yhdessä muiden opettajien kanssa yksikkönsä toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Hän toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana monialaisessa yhteistyössä. Työssä painottuu henkilökunnan ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö, hyvinvointi ja ennaltaehkäisevät menetelmät.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Pätevien tai sopivien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää myös määräaikaisena. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä selvitys terveydentilastaan.Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen ennen työn aloittamista.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen tuottaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja herkkyyttä tarttua asioihin.

Toistaiseksi voimassa olevien toimiin valituista valitaan pätevyyden ja kokemuksen perusteella varhaiskasvatuksen varajohtaja. Valitulle varajohtajalle maksetaan tehtäväkohtaisen palkan lisäksi varajohtajalisä (181,86€/kk).

Palkkaus ja palvelusuhdet edut määräytyvät toimeen valitun hakijan pätevyyden mukaan OVTES/KVTES. Varhaiskasvatuksen tehtävistä on laadittu tehtäväkuvaukset, jonka perusteella Kinnulan kunta on päättänyt maksaa 1000€ rekrytointilisän päteville varhaiskasvatuksen opettajille vuoden työssä olon jälkeen. Tehtäväkohtainenpalkka pätevälle varhaiskasvatuksen opettajalle on 2825,96€/kk.

Toimien täyttämisessä on 6 kuukauden koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KINNULA-02-4-24/fi_FI