Sosiaalityöntekijä, kasvatus- ja perheneuvontaan,, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 3911,83€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ alkaa sopimuksen mukaan Ensisijainen työpiste sijaitsee Harjavallassa.

Satakunnan hyvinvointialueella kasvatus- ja perheneuvonta on keskitetty hallinnollisesti Perhekeskus Lounatuulen alle. Riippumatta siitä, millä paikkakunnalla työskentelet, olet osa vahvaa kollegoiden tiimiä. Kasvatus- ja perheneuvonnan tiimillä on oma esihenkilö, joka on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä, perhekeskuksen päällikkönä toimii psykologi.

Kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat vanhemmuuden tuki, lapsen kehityksen tuki, pari- ja perhesuhteiden tuki sekä asiantuntija-apu.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen tiimin ja esihenkilön tuen työhösi. Työn tukena on myös työnohjaus ja ammatillinen lisäkoulutus. Hyvinvointialue tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia työhyvinvoinnin tukemiseen mm. työhyvinvointiraha 200 €/vuosi, liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä (817/2015). Eduksi luetaan perheiden kohtaamiseen liittyvä lisäkoulutus ja/tai kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, laaja-alaista näkemystä ja innostusta työn kehittämiseen. Työ edellyttää ajoittaista liikkumista koko maakunnan alueella. Tämän vuoksi työssä vaaditaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Työsuhteen muut ehdot HYVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3911,83 euroa kuukaudessa.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote tulee esittää ennen paikan vastaanottamista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-02-71-24/fi_FI