Rakennussaneeraaja, Parru-Yhtiöt Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Parru-Yhtiölle rakennusammattihenkilöä saneerauskohteisiin Kanta-Hämeeseen.

Parru-Yhtiöt on erikoistunut korjausrakentamiseen ja saneeraukseen. Meillä on kokemusta sekä pienistä yksittäisistä kohteista että suuremmista projekteista, kuten toimistokokonaisuuksista ja asuinhuoneistoista. Toimintaamme kuuluu lisäksi uudisrakentaminen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa taloyhtiöistä, isännöitsijöistä ja kiinteistön omistajista.

Mottona:
"Me Parrut rakennamme laatua ja olemme nimemme veroisia - vahvoja, sinnikkäitä ja luotettavia."

Työtehtävät ja työmaat
Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta ja ammattitaitoa toimia saneeraustyömaalla monipuolisissa tehtävissä itsenäisesti. Työtehtäväsi ovat perinteisiä rakennusammattihenkilön työtehtäviä. Työmaat ovat korjausrakentamiskohteita mm, toimitilamuutoksia, huoneistoremontteja jne. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Kanta-Hämeen alueella esim. Hämeenlinnassa.

Minkälaista ihmistä kaipaamme porukkaamme?
Arvostamme aikaansaavaa ja ihmisläheistä rakennusalan taitajaa, jolle on jo kertynyt kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Sinun tulisi osata arvostaa laadukasta lopputulosta sekä asiakkaidemme tyytyväisyyttä.
Olet tottunut tekemään siistiä työtä ja taidat saneeraustöiden eri työvaiheet ja tehtävät. Asiakaskohtaamisissa osaat toimia luontevasti. Sinulla on itselläsi kattavasti tarvittavia käsi- ja sähkötyökaluja, joiden käytöstä maksamme työkalukorvauksen. Oma auto on välttämätön työssä onnistumisessasi.

Sinulla voi olla taustalla alan tutkintokin, mutta olemme kiinnostuneet myös henkilöistä, jotka ovat hankkineet ammattitaitonsa työkokemuksen avulla. Jos viihdyt työmaalla ja olet erilaisten saneerauskohteiden taitaja ja kaipaat itsellesi työtä, niin saatat olla seuraava Parrumme.

Mitä tarjoamme?
Työsuhde on vakituinen ja tarjolla on täydet viikkotyötunnit. Palkkasi perustuu rakennusalan työehtosopimukseen TES:iin. Voit halutessasi esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Yleislääkäritasoinen työterveyshuolto Lääkärikeskus Aavassa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Hakuprosessi
Kerro meille mitä olet aiemmin tehnyt. Meitä vilpittömästi kiinnostaa kuulla osaamisestasi ja ammattitaidostasi. Työnhaunkin olemme halunneet tehdä vaivattomaksi. Jätä meille yhteystietosi. Voit laittaa ansioluettelon liitteeksi, mutta yhtä hyvin voit kirjoittaa saatteeksi hieman itsestäsi. Tarvittavat asiat saadaan kyllä sitten kysyttyä kasvotustenkin. Haku on avoinna 25.6. - 9.7.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse Päivi Partaseen, paivi@parru.fi, niin jutellaan lisää!
Tutustu Parru-Yhtiöihin www.parru.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:paivi@parru.fi