Henkilökohtainen avustaja 15-30h/kk, Raisio/kesku, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 11,76€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna -56 syntynyt nainen hakee hyvin suomea puhuvaa avustajaa kuulonalenemansa vuoksi. Asiakas on iloinen ja puhelias, joten näitä piirteitä hän toivoo myös tulevalta avustajaltaan. Liikkumisen apuvälineenä asiakkaalla on kävelykeppi.
Myönteinen asenne uskon asioihin sekä avustajan työn työkokemus katsotaan eduksi. Etsinnässä on yli 168cm, (noin 45-58 vuotias) luonteeltaan reipas kuin myös reipasääninen avustaja.
Työtehtävät ovat erilaisia kodin askareita ja lauta- ym pelien pelaamista. Kodin ulkopuolella kantamuksissa auttaminen ja tarvittaessa tukeminen portaissa, käydään luontoretkillä, uimarannalla/uimahallissa ym. Toisinaan työtehtäviin sisältyy myös pienen kiltin koiran ulkoilutusta.

Työvuoroista sovitaan aina kuukausi kerrallaan eteenpäin ja työaika on pääsääntöisesti 1x vko ma, ti tai to 10.30 alkaen; 5-7h/päivä. Hyvät bussiyhteydet ja lyhyt matka pysäkille, mm. Naantalin bussit kulkevat 10 minuutin välein.

Tuntipalkka on 11,76€/h.
Yhteydenotot sari.nikula@avustajakeskus.fi tai p. 044 351 2007. Hakiessasi paikkaa, viitteenä toimii: "Työmarkkinatori RS334".

Lounais-Suomen Avustajakeskus / LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.nikula@avustajakeskus.fi