Tuntiopettaja, room.kat. uskonto, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen ROOMALAISKATOLISEN USKONNON TUNTIOPETTAJAN TEHTÄVÄ (nro 605) alkaen 1.8.2024.

Roomalaiskatolisen uskonnon opettaja toimii koontiryhmien opettajana Keravan peruskouluissa. Tuntimäärä lukuvuonna 2024-2025 on 2 oppituntia viikossa.

Tätä tulet meille tekemään
Opetat Keravan eri kouluista koottuja ala- ja yläkoulun ryhmiä. Yksittäisessä opetusryhmässä on oppilaita eri luokka-asteilta ja oppilaat ovat tiedoiltaan ja taidoiltaan eritasoisia

Näin onnistut tehtävässä
Tehtävässä edellytetään suomalaisen koulujärjestelmän tuntemusta ja hyvää suomen kielen taitoa, kokemusta lasten ja nuorten opettamisesta suomalaisessa peruskoulussa, eriyttävien opetusmenetelmien hallintaa sekä kokemusta sähköisten materiaalien pedagogisesta käytöstä. Edellytämme myös huolellisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja ryhmänhallintataitoja.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee olla Opetushallituksen antama tutkintojen tunnustamis-/rinnastamistodistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2024-2025.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-02-208-24/fi_FI