Biologian, maantieteen ja terveystiedon päätoimin, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lammin lukioon biologian, maantieteen ja terveystiedon päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen perhevapaan sijaisuuteen ajalle 16.9.2024-31.5.2025.

Tehtäviin kuuluu biologian, maantieteen ja terveystiedon opetusta lukiossa, terveystiedon opetusta perusopetuksen vuosiluokilla 7-9 sekä luonto- ja ympäristölinjan koordinaattorin tehtävä. Opetusta ja muita tehtäviä on n. 21 h/vko.

Arvostamme kokemusta opetustyöstä lukiossa ja perusopetuksen vuosiluokilla 7-9, vahvaa pedagogista osaamista opetettavissa aineissa, opetusteknologista osaamista, kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme valmiutta tai kelpoisuutta opettaa terveystietoa.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuutta edellytetään biologiassa ja maantieteessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Ylemmällä korkeakoulututkinnolla peruspalkka tehtävässä on 3330,92 €/kk. Palkkaan vaikuttavat koulutuksen lisäksi työkokemusvuodet sekä oppilaitoskohtainen tehtävien vaativuuden arviointi.

Ennen työn aloittamista on esitettävä rikostaustaote siten kuin laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä säädetään (504/2002). Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 3.7.2024 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee liittää hakemukseen ja alkuperäiset esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja antaa Lammin lukion rehtori Esa Kähkönen, puh. 050 346 1112, esa.kahkonen@kktavastia.fi

Koulutuskuntayhtymä on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tavastia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=430&jbid=15