Huolto- ja korjausmies, Pesupalvelu Hans Langh Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huolto- ja korjausmies

Etsimme huolto- ja korjausmiestä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kaarinan Piikkiöön. Työn aloitusajankohta on joustava, mutta mahdollisimman pian.

Huoltomiehenä tehtäviisi kuuluu Pesupalvelu Hans Langh Oy:n kalustosta huolehtiminen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti Piikkiön päätoimipaikallamme mutta voi joskus olla sivutoimipaikassamme Helsingissä ja asiakkaidemme tiloissa. Yrityksellämme on 32 erikoiskuorma-autoa, joista osa on varustettu imuyksiköin ja osa pesuyksiköin. Tulet työskentelemään paljon näiden imu- ja pesuautojen kanssa. Lisäksi meillä on 20 paketti- tai henkilöautoa. Tehtävänäsi on huolehtia kaluston huolloista ja korjauksista sekä katsastuksista. Pienemmät työt voit tehdä omalla hallillamme, ja tarvittaessa huolehdit, että kalusto viedään ulkopuoliselle korjaamolle. Koska kalusto on päivisin työmailla, on etu, jos voit tehdä korjaus- ja huoltotöitä osittain myös iltaisin. Huoltotöiden ja korjaustöiden lisäksi, tehtävään kuuluu erilaisia valmistelevia töitä hallilla Piikkiössä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä tai aikaisempaa työkokemusta soveltuvalta alalta. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi tarkka ja, että olet tottunut käyttämään erilaisia työkaluja. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta tehdä ajoittain pitkiä päiviä. Käytössäsi on yrityksen auto ja tarvittavat työkalut. Toivomme, että olet positiivisen asenteen omaava ja joustava tiimipelaaja, mutta olet myös valmis oma-aloitteisuutta ja vastuunottoa vaativaan työhön. Tulet työskentelemään tiiviisti työnjohtomme kanssa, ja kuuden hengen työnjohtotiimimme tarjoaa sinulle erinomaista tukea ja sparrausta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn kasvavasta, myös kansainvälistä liiketoimintaa tekevissä Langh perheyrityksissä. Työtä tehdään arkisin ja työpäivän venyessä pidemmäksi, saat pitää kertyneet saldotunnit vapaana sovittuna ajankohtana. Työsuhde-etuihin kuuluu liikuntaetuja, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Pääset osaksi huumorintajuista porukkaa, jossa töitä tehdään yhteen hiileen puhaltamalla.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi ilmoituksen hakemuksen kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa työnjohtaja Vesa Kurkilahti 040 829 8059 tai toimitusjohtaja Linda Langh 0405797783 linda.langh@langh.fi

Työ paikan osoite: Pohtiopolku 2, 21500 Piikkiö
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:linda.langh@langh.fi