Henkilökohtainen avustaja 30h/kk, Raisio/Krookila, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 12,75€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vuonna -52 syntynyt lihastautia sairastava nainen hakee henkilökohtaista avustajaa vakituiseen työsuhteeseen, apuvälineinä asiakkaalla on pyörätuoli. (Myös kesän ajan sijaisuus onnistuu sovitusti). Asiakkaalla on haasteita puheen kanssa.
Työaika on 30h/kk ja se jakaantuu kahteen tai kolmeen arkipäivään viikossa (ti-to välille), eli työaika vaihtelee 2,5-3,5h/kerta. Työpäivistä voi tarvittaessa sopia poikkeavasti. Työ alkaa noin klo 9.30.
Apua ja tukea asiakas tarvitsee erilaisissa kodin askareissa kuten pyykkihuollossa, ylläpitosiivouksessa, ruoan valmistelussa, leipomisessa yms. Avustaja voi myös kihartaa hiuksia ja lakkailla kynsiä. Lisäksi asiakas tarvitsee apua siirtymisessä wc -pöntölle ja intiimihygieniassa.
Naisavustajan tulisi olla puhelias ja keskustelevainen, ei tarvitse olla erityisiä koulutuksia pohjalla. Julkinen liikenne ei kulje perille saakka joten oma kulkuväline olisi hyvä olla jotta työhön kulku sujuu mutkattomasti.
Tuntipalkka on B1 -palkkaryhmän mukainen 12,75€/h (1.7.24 alkaen palkka nousee 13,05€/h). Työnantaja on Heta -liiton jäsen.
Yhteydenotot sari.nikula@avustajakeskus.fi tai p. 044 351 2007. Hakiessasi paikkaa laita aiheeksi "Työmarkkinatori RS155".
Lounais-Suomen Avustajakeskus / LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.nikula@avustajakeskus.fi