Terveyssosiaalityöntekijä somatiikan asiakkuuksii, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Palkkaus: 4076,28€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reipasta ja aikaansaavaa sosiaalialan ammattilaista terveyssosiaalityön palvelualueelle, sairaalan somatiikan puolelle Oma Hämeeseen. Tehtävään sisältyy sairastuneen ihmisen ja hänen läheisverkostonsa avustaminen ja tukeminen silloin, kun omat voimavarat ja toimintakyky eivät riitä kannattelemaan vaikeutunutta elämäntilannetta.

Tarjoamme määräaikaisen viran 1.10.2024 alkaen 30.6.2025 saakka. Työpiste on Hämeenlinnassa Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Meillä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Sosiaalityöntekijänä olet osa useampaa moniammatillista tiimiä. Lisäksi tukenasi on terveyssosiaalityön parinkymmenen henkilön palvelualuetiimi, johon kuuluvat Kanta-Hämeen hyvinvointialueella työskentelevät terveyssosiaalityöntekijät ja terveyssosiaaliohjaajat.

Terveyssosiaalityöntekijät työskentelevät osana moniammatillista tiimiä turvaamassa potilaan tarvitseman laaja-alaisen tuen. Terveyssosiaalityö toimii sosiaali- ja terveydenhuollon rajapinnoilla osana sairaanhoidon vaativia hoito- ja kuntoutusprosesseja. Koemme terveyssosiaalityön merkityksen tärkeäksi ja halumme turvata sen jatkuvuuden osana asiakkaan palvelupolkua, minkä vuoksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa asiakkaan eduksi.

Sosiaalityöntekijän virkaan valinta edellyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Lisäksi toivomme hakijalta kokemusta somatiikan terveyssosiaalityöstä sekä sairaus- ja kuntoutusetuuksien ja laajan palveluverkoston tuntemusta. Etsimme yhteistyökykyistä osaajaa, jolla on itsenäinen työote ja vahva ammatillinen identiteetti.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa virkasuhteessa edut määräytyvät suhteen pituuden mukaisesti.

Tehtäväkohtainen palkka on 4076,28 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611324/fi_FI