Sosiaalityöntekijä, sijaishuolto, Salo, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt uuteen sijaishuollon yksikköömme Tiimi 3:seen sijaishuollosta kiinnostunutta sosiaalityöntekijää avoimeen virkaan. Keskitetyssä yksikössä on yhteensä 32 sosiaalityöntekijää, jotka jakautuvat kolmeen tiimiin. Tiimi 3:stä puuttuu vielä kaksi sosiaalityöntekijää. Olisi hienoa saada sinut mukaan tiimiimme!

Työpisteesi on Salossa, mutta vaihtoehtoisesti työpisteesi voi olla myös Kaarinassa. Sinulla on mahdollisuus tehdä osan työviikkoa etätöitä.

Sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu sijaishuollon aikainen asiakas- ja verkostotyö lapsen, hänen perheensä, sijoituspaikkansa ja muun verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijän vastuulla on valvoa sijaishuollon toteutumista ja järjestämistä ja vastuusosiaalityöntekijä vastaa ja koordinoi, että lapsi saa sijaishuollon aikana tarvitsemansa tuen ja palvelut.

Tiimimme työyhteisö koostuu johtavasta sosiaalityöntekijästä, 10 sosiaalityöntekijöistä, 5 sosiaaliohjaajasta, perhetyöntekijästä sekä toimistosihteereistä. Sijaishuollon yksikössä on yhteinen perheterapeutti asiakastyön tueksi. Meillä Varhassa arvostetaan työyhteisöä ja uskomme hyvän työyhteisön kannattelevan erityisesti vaativassa asiantuntijatyössä. Lähelläsi on aina lähiesihenkilön ja työkavereiden apu ja yhteisöllisyyttä tukevat myös yhteiset viikkopalaverimme. Olemme viime vuoden aikana luoneet sosiaalityöntekijöiden työn tueksi myös muita kannattelevia rakenteita: meillä on käytössä mm. työnohjaus sekä matalan kynnyksen juridinen tuki. Asiantuntijuutesi tueksi tarjoamme systeemisen tiimin sekä lastensuojelun moniammatillinen asiantuntijaryhmä.

Tarjoamme tehtäväkohtaisen palkan 4169,30 €/kk.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Huomiomme myös sosiaalityötä yliopistossa opiskelevat sijaiskelpoiset hakijat.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Sijaishuollon aikana koemme tärkeäksi, että lapsen tai nuoren tilanne ja tarpeet huomioidaan yksilöllisesti. Toivoisimme, että jaat saman arvon ja lapsen/nuoren ja heidän perheidensä ymmärtäminen on myös sinulle tärkeää. Emme edellytä aiempaa taustaa lastensuojelun kentältä, motivaatio ja halu toimia lasten ja perheiden parhaaksi on tärkeintä tässä työssä, mutta kokemus lastensuojelusta tai perheiden kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Jos kiinnostuit laajemmin sosiaalityöntekijän työmahdollisuuksista Varhalla, kurkkaa urasivumme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-744-24/fi_FI