CNC-Koneistaja, Alrekry Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa konepajalle Järvenpäähän Nummenkylään

Työnkuvaasi kuuluu pääosin sorvausta ja jyrsintää. Valmistuserät vaihtelevat yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Jyrsinnän puolelta käytössäsi on muun muassa Heidenhain-jyrsinkone, sorvauksen puolella Fanuc-ohjausjärjestelmä. Kappaleiden valmistukseen kuuluu olennaisena osana ohjelmointi sekä piirrustusten lukutaito. Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista töistä.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on 6-14 ja iltavuoro 14-22.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, jossa palkkauksesi on kilpailukykyinen ja pohjautuu ammattitaitoosi.

Asiakasyrityksemme ydinosaamista ovat yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiakkaat vaihtelevat laidasta laitaan aina raskasteollisuuden osaajista pienkonekorjaamoihin.

Kiinnostuitko työtehtävästä? Täytä työnhakulomake osoitteessa Alrekry.fi!

Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen hr.alrekry@alrekry.fi. Voit myös soittaa minulle suoraan ja keskustellaan tehtävästä tarkemmin: 050 380 2656 / Anne Järvelä.

Alrekryllä on jatkuvasti uusia työpaikkoja monien alojen työntekijöille. Palvelu-, logistiikka-, teollisuus-, metalli-, ja elintarvikealoilla on runsaimmin töitä. Käy katsomassa avoimet työpaikkamme!

Alrekry -hyvää työtä tarjolla-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.alrekry.fi/jobs/cnc-koneistaja-jarvenpaa-2024-06-20/?lang=fi