Päiväkotityöntekijä puhtaanapitoon ja keittiöön, Päiväkoti Oravametsä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme elokuun 2024 alusta alkaen pieneen kaksiryhmäiseen Päiväkoti Oravametsään Kangasalle Ranta-Koivistoon tekijää huolehtimaan päiväkodin puhtaanapidosta, yleisestä järjestyksestä, viihtyvyydestä sekä pyykki- ja tiskihuollosta. Myös ruoka- ja tarviketilausten tekeminen kuuluu toimenkuvaan.

Lounas tulee päiväkodille valmiina, mutta aamiainen ja välipala valmistetaan päiväkodilla. Työnkuvaan kuuluu näiden valmistamista sekä lounashetken valmistelua. Myös osallistuminen toimintaan lasten kanssa leipomisen tai muun ryhmässä avustamisen muodossa on joskus mahdollista.

Toivomme että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, koska asiakaskohtaamiset päiväkodissa ovat jokapäiväisiä. Lasten kanssa hyvin toimeen tuleminen on perusedellytys tässä työssä viihtymiselle. Työ vaatii hyvää kokonaisuuden itsenäistä hallintaa sekä oman työn organisointikykyä.

Kokemus ja/tai koulutus puhtaanapidon- tai keittiöalalle katsotaan eduksi. Etsimme tämän kokonaisuuden huolelliseen itsenäiseen hoitamiseen oma-aloitteista, positiivista, joustavaa ja reipasta ihmistä täydentämään kasvattajien muodostamaa tiimiä. Tämä työnkuva koetaan päiväkodillamme hyvin tärkeänä osana laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista.

Työ vaatii kiitettävää suomen kielen taitoa.

Tässä työssä myös oppisopimus tai koulutussopimus ovat mahdollisia. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@oravametsa.fi