Sähköautomaatioasentaja teollisuuteen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköautomaatioasentajaa teollisuuteen Turun alueelle!

Asiakasyrityksemme on rautainen teollisuuden kunnossapidon ammattilainen, jolla on laajalti asiakkaita aina lääketeollisuudesta metallipajoihin. Sähköautomaatioasentajana asennat, kytket ja huollat tuotantokoneita- ja laitteita, sekä suoritat vianetsintää ja korjauksia. Lisäksi asennat nosto-ovia teollisuuden yrityksille. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan myöhemmin myös ulkomaankeikoille.

Työtä tehdään arkisin kello 7-15:30, mutta työ edellyttää toisinaan joustoa työvuorojen suhteen. Sinulta ei kuitenkaan edellytetä päivystysvalmiutta, joten tämän tehtävän myötä on helppo suunnitella arkea. Sähköautomaatioasentajan palkka tehtävässä on noin 16-17eur/h. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksen omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/20039. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 050 411 0348.

Hae työpaikkaa osoitteesta