Muu sosiaalialan erityisasiantuntija, Jyvälän Setlementti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tyttöjen Talon koordinaattori

Oletko etsimämme hankevelho, joka syttyy hankehakemuksista ja raportoinnin viilaamisesta? Innostutko yhdenvertaisuudesta, nuorisotyön kehittämisestä ja yhteisöllisyyden vaalimisesta? Haemme Jyväskylän Tyttöjen Talolle koordinaattorin sijaista vanhempainvapaan ajalle 23.9.2024- 3.8.2025. Tehtävä on kokoaikainen.

Tyttöjen Talo tarjoaa sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä toimintaa 12-28-vuotiaille jyväskyläläisille ja lähialueiden tytöille ja naisille sekä kaikille, joita tyttöyden teemat koskettavat, sukupuolen moninaisuutta kunnioittaen. Toiminta koostuu pääsääntöisesti avoimesta yhteisötoiminnasta sekä erilaisista ryhmistä ja retkistä. Teemme myös jonkin verran yksilöohjausta. Toiminnalla tuetaan osallistujien yhteisöllisyyttä ja osallisuutta, myönteistä minäkuvaa ja vahvuuksien tunnistamista sekä tarjotaan näkökulmia naiseksi kasvamiseen. Toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tyttöjen Talo on Suomen Setlementtiliiton testattu ja tuloksia osoittanut toimintamalli.

Jyväskylän Tyttöjen Talon työyhteisössä pidetään tärkeänä toimivaa tiimihenkeä ja avoimuutta. Pyrimme pitämään huolta toisistamme ja joustamaan tarvittaessa puolin ja toisin. Työssämme laitamme nuoret etusijalle ja järjestämme kiireettömälle kohtaamiselle aikaa. Teemme töitä tehokkaasti ja suurella sydämellä, usein huumorin siivittämänä. Tiimiin kuuluu koordinaattorin lisäksi kaksi ohjaajaa sekä harjoittelijoita.

Projektikoordinaattorilta toivotaan vahvaa kokemusta hanketyöstä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista nuorisotyön osaamista ja järjestökentän tuntemusta, sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä työotetta sekä kokemusta esihenkilötyöstä. Toivomme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia verkostoissa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa käytännön työtä. Hyvät IT-, viestintä- ja sometaidot auttavat projektiviestinnässä ja -hallinnassa.

Koordinaattorin tehtävänä on vastata hankkeen hallinnollisista tehtävistä ja kokonaiskoordinoinnista hankesuunnitelman mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. uusien rahoituskanavien etsintä ja rahoitusten hakeminen, hankeraportointi, lähiesihenkilönä toimiminen ja harjoittelijoiden ohjaaminen, verkostotyö, viestintä ja arviointi sekä toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä tiimin kanssa. Apuna ja tukena on myös Jyvälän työyhteisö.

Työ voi sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkataulukkoa. Lisätietoja antaa ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sähköpostitse 4.8.2024 mennessä osoitteeseen maiju.lamminmaki(at)jyvala.fi. Puhelintiedustelut (p. 050 451 0009) 1.-5.7. klo 12-15 ja 1.8. klo 10-15. Haastattelut pidetään torstaina 22.8.

Jyvälän Setlementti ry on sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka kouluttaa ja kasvattaa sekä
järjestää toimintaa ja tapahtumia kaikenikäisille ihmisille Jyväskylän seudulla. Jyvälä
järjestää hyvinvointia tukevaa sivistys-, koulutus-, kasvatus-, harrastus- ja
kansalaistoimintaa. Jyvälän yhteiskunnallinen vaikuttavuus kohdistuu erityisesti ihmisten
voimavarojen vahvistamiseen, yksinäisyyden ja syrjäyttävän kehityksen ehkäisyyn,
työllisyyden tukemiseen ja maahanmuuttajien kotoutumiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maiju.lamminmaki@jyvala.fi