Sairaanhoitaja, Sostuki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme Sastamalan Vammalassa toimiva lastensuojelun sijaishuollon tarjoava yksityinen sosiaalialan yritys. Päätoimialanamme on lastensuojelun laitoshoidon tuottaminen erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Sostuki Oy;n Hoppiskoti on lämminhenkinen koti kauniin Pirkanmaalaisen luonnon keskellä. Hoppiskoti sijaitsee Sastamalassa, Vammalan keskustan läheisyydessä.

Hoppiskodin erityislastensuojeluyksiköt Rauhala ja Tyynelä ovat 6 + 7 paikkaisia osastoja. Rauhalassa ja Tyynelässä lastensuojelun osaaminen on kohdistunut neuropsykiatrisesti, psykiatrisesti sekä käytöshäiriöin oireileviin pitkäaikaisessa sijoituksessa oleviin 9-17 vuotiaisiin lapsiin.

Ammattitaitoinen ja iloisen elämänasenteen omaava joukkueemme etsii riveihinsä tilannetajun sekä paineensietokyvyn omaavaa sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa (AMK).

Meillä pääset toimimaan oman alasi substanssiosaajana, osana moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiämme, jolle lapsen hyvinvointi on etusijalla. Työskentelemme ratkaisukeskeisesti, yhtenä kehittyvänä joukkueena.

Tarjoamme sinulle:
- edullisen työpaikkaruokailun
- normaalia laajemman työterveyshuollon
- vapaa-ajan tapaturma- ja sairauskuluvakuutuksen
- liikunta- ja kultuuriedut
- säännöllisen työnohjauksen
- säännölliset koulutukset alaan liittyen
- säännölliset Mapa-koulutukset
- voit itse vaikuttaa työvuorojesi suunniteluun
- Kausikortin käyttöoikeus Ellivuoreen

Odotamme sinulta lääkehoidon osaamista ja oman alasi asiantuntemusta. Sinulla on taito lukea tilanteita, ihmisiä sekä kyky tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja päätöksiä. Ymmärrät lääkehoidon kokonaiskuvan sekä sen merkityksen laitoshoidon lastensuojeluyksikössä. Osaat heittäytyä arjen tilanteisiin, olet luotettava, vastuullinen ja huumorintaju on sinulle luontainen piirre

Joukkueen jäsenenä sinun tulee omata taito tehdä verkostoyhteistyötä talon sisällä, eri toimijoiden kuin lastenkin kanssa. Tiedostat luottamussuhteen merkityksen lasten kanssa työskennellessä, lapsemme ovat oppineet luottamaan työyhteisöömme ja haluamme ylläpitää tuota ansaittua luottamusta. Keskeiset arvomme ovat laadukas ja ammattitaitoinen palvelu, ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote, verkostotyö, aito läsnäolo, aikuisjohtoisuus sekä tiimimme jatkuva kehittäminen.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ilta- ja viikonloppupainotteisesti, B-kortti edellytetään.
Sinulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.
Hae joukkueeseemme oman alasi asiantuntijaksi ja lähetä hakemus sähköisesti. Työpaikka täytetään sopivan löytyessä. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:asiakaspalvelu@sostuki.fi