Varhaiskasvatuksen opettaja, INTO SCHOOL, Hertton, INTO SCHOOL Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa INTO SCHOOLiin - Suomen innostavimpaan päiväkotiin!

Vaalimme lasten luovuutta ja itseluottamusta sekä annamme välineitä tunteiden käsittelyyn ja ryhmässä toimimiseen. Päiväkodissamme puhutaan sekä suomea että englantia ja tarjotaan 1-6-vuotiaille lapsille varhaiskasvatusta, joka perustuu kansainvälisesti palkittuun konseptiimme.

Päiväkotimme keskeinen sijainti kauppakeskus Hertsin sydämessä ja iso ikioma, rauhallinen ja turvallinen pihamme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn, leikkiin ja liikuntaan. Teemme tiivistä yhteistyötä lähialueen toimijoiden kanssa, ja naapurissa sijaitseva kirjasto avaa ovensa uusiin seikkailuihin ja tarinoihin.

Etsimme nyt kokenutta, työhönsä intohimolla ja lapsiin lämmöllä suhtautuvaa varhaiskasvatuksen opettajaa osaksi timanttista tiimiämme. Toivomme hakijalta vähintään 3 vuoden työkokemusta, kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi sekä innostunutta ja luovaa otetta työhön. Erityisosaaminen musiikin ja muun taiteen alalla sekä digipedagoginen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme tavanomaista korkeamman palkan ja työterveyspalveluiden lisäksi kuukausittaisen, henkilökohtaisen hyvinvointilisän, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla esimerkiksi liikuntaan, hierontaan tai kulttuuriin. Lisän voi halutessaan käyttää myös työmatkoihin.

Jos kiinnostuit paikasta, pyydämme sinua täyttämään hakemuksen nettisivuillamme https://www.intoschool.org/tyopaikat. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.

Tervetuloa Suomen innostavimpaan päiväkotiin!
www.intoschool.org
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.intoschool.org/tyopaikat