Yksikönjohtaja, Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 2.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Keski-Suomen vammaispalvelusäätiön Nuutin asunnoille Jyväskylään.
Nuutissa on yhteensä 15 kotia kehitysvammaisille aikuisille ja kodit sijaitsevat kolmessa pienryhmässä. Nuutin erityisosaamista ovat näkövammaisuuteen liittyvät kokonaisuudet ja erilaiset kommunikaatiomenetelmät. Nuutin asunnot sijaitsevat Jyväskylän Palokassa, hyvien harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä, erittäin kauniissa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta.

Yksikön johtajan työ koostuu yksikön kokonaistoiminnan johtamisesta, taloudesta ja henkilöstöhallinnosta. Yksikön johtaja on aktiivisesti mukana asiakkaidemme hyvän elämän ja osallisuuden tukemisessa ja tuetussa päätöksenteossa. Asiakkaan itsemääräämisoikeus on meillä keskiössä ja yksikön johtaja on tiiviisti mukana IMO-työskentelyssä.

Yksikön johtaja on osa säätiömme johtoryhmää ja pääsee vaikuttamaan säätiön toimintaan ja sisältöihin. Huomioimme henkilökohtaiset vahvuusalueesi ja osaamisesi, joita pääset hyödyntämään säätiössä toiveidesi ja sopimamme mukaan. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kokemusta kehitysvammatyöstä, organisointikykyä, laajojen kokonaisuuksien hallintaa, vastuullisuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä sujuvaa päätöksentekokykyä. Tehtävää on mahdollista räätälöidä ja muokata omien vahvuuksien kautta.

Työsuhde-etuina tarjoamme laajan työterveyshuollon palvelut, koulutustyöryhmämme koordinoimat koulutukset, kuukausittaisen työvaaterahan, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä mahtavan työyhteisön ja kollegat. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.
Koulutusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan vähintään amk-tason tai sitä vastaava opistoasteen koulutus sekä johtamiskokemus.

Jos etsit merkityksellistä työtä, koulutusmyönteisessä sekä yhdenvertaisuutta tukevassa organisaatiossa, lähetä CV sekä työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@ksvs.fi. Haastattelut toteutetaan Jyväskylässä elokuun aikana.
Hakuaika on 2.8.2024 klo 23:59 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö on koulutusmyönteinen ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden elinolosuhteita yhteiskunnan tasavertaisina jäseninä ja kehittää palvelujärjestelmiä vastaamaan heidän tarpeitaan. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat luotettavuus, ihmisarvon kunnioittaminen ja kehittyminen. Palveluntuottajana tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja, työ- ja päivätoimintaa, yksilöllisiin sopimuksiin perustuvia palveluja, sekä koulutus- ja konsultaatiopalveluita. Säätiö toimii kaikissa palveluissaan YK:n vammaisten ihmisoikeuksien mukaisesti. Työllistämme yli 170 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:matleena.pihlaja@ksvs.fi