Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lempäälän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 6.8.2024
  • Palkkaus: 2333,42€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko edelläkävijöiden joukkoon? Meillä on avoimena kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan vakituista toimea 2.9.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työskentelet lapsiryhmässä, jossa lasten mielenkiinnon kohteet kuuluvat jokaiseen päivään. Pääset toteuttamaan ammattiosaamistasi ja tukemaan lasten kehitystä ja kasvua yhdessä tiimisi kanssa.

Arvostamme sensitiivisyyttä ja kykyä kohdata lapset ja perheet joka päivä aidosti välittäen. Toivomme, että omaat pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Työtäsi ohjaa varhaiskasvatussuunnitelma. Havainnointi, dokumentointi sekä toiminnan jatkuva arviointi kuuluu jokaisen työhön. Toiminnan keskiössä meillä on lapset ja positiivinen pedagogiikka, olemme Suomen ensimmäinen varhaiskasvatuksen Huomaa hyvä -kunta!

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla. Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut pidetään 12.8.2024 klo 12-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LEM-05-33-24/fi_FI