Yksilövalmentaja, Ähtäri, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 23.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksilövalmentaja vastaa asiakkaidensa kuntouttavan työtoiminnan toteutuksen prosessista, johon kuuluu mm. asiakkaiden yksilövalmennus työllistymiseen, opiskeluun ja elämänhallintaan. Yksilövalmentaja tukee asiakasta itsetunnon vahvistamisessa, omien voimavarojen löytämisessä ja tulevaisuuteen suuntaamisessa. Lisäksi tehtävään kuuluu kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsiminen, jalkautuva työ.

Työ on hyvin itsenäistä ja liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Työtä tehdään verkostoissa ja yhteistyössä mm. aikuissosiaalityön, työpajan, kuntien, palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa. Toivomme hakijalta kehittävää ja itsenäistä työotetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Eduksi luetaan aikaisempi kokemusta työllisyyden hoidon kentältä ja aikuisten parissa tehdystä työstä.

Työnaloitus 1.8.24 tai viimeistään 2.9.24.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610785/fi_FI