Sairaanhoitaja, toimi, kotisairaala, Oulun eteläi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän sijoittuu Oulun eteläisen kotisairaalan alueelle, johon kuuluu viisi (5) kotisairaalatiimiä Haapajärvellä, Haapavedellä, Nivalassa, Oulaisissa ja Ylivieskassa. Tehtävän pääsääntöinen työntekopaikka tarkentuu rekrytoinnin edetessä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toimia myös Kotas-tilannekeskus Eteläisessä, joka on alueen kotona-asumisen tuen koordinaatio- ja konsultaatiokeskus. Kiinnostusta Kotas-tilannekeskustyöhön arvostetaan.

Kotisairaala tarjoaa asiakkailleen sairaalatasoista hoitoa koteihin ja asumispalveluyksiköihin sekä Kotisairaala-vastaanotoilla. Kotisairaalan asiakkuus on vaihtoehto osastohoidolle. Kotisairaalan sairaanhoitajan työ on hyvin itsenäistä työtä, kuitenkin osana monialaisia verkostoja. Yhteistyö lääkäreiden ja muiden hoitoalan ammattilaisten kanssa korostuu tässä tehtävässä. Kotisairaalan sairaanhoitajan työssä voit hyödyntää osaamistasi laajasti. Työhön kuuluu muun muassa erilaisia suonensisäisiä lääke- ja nestehoitoja, vaativia haavanhoitoja, asiakkaiden yleistilan arviointia, kotona tehtäviä tutkimuksia, hoidon vaikutuksen seurantaa sekä palliatiivisen potilaan hoitotyötä ja kotisaattohoitoa. KOTAS Eteläisen tilannekeskus tarjoaa etänä tehtävää hoidon tarpeen arviointia ja konsultaatiotukea ammattilaisille sekä omaishoitajille. Kotisairaala ja Kotas toimivat tiiviissä yhteistyössä, toisiaan tukien. Tehtävässä saat laajan, läpileikkaavan näkemyksen nykyaikaisista kotiin annettavista sekä kotona asumista tukevista palveluista ja pääset myös kehittämään niitä.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, teknologiamyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa palveluasennetta muuttuvissa tilanteissa. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävän hoitaminen edellytetään ajokorttia ja eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Meillä saat työllesi kollegoiden ja esihenkilöiden tuen, hyvän perehdytyksen, mukavan työyhteisön sekä rennon ja välittävän työilmapiirin. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää. Tule mukaan toteuttamaan Pohteen hyvinvointialueen asukkaille turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia!

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Valitun henkilön on ennen tehtävänvastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Voit tutustua Pohteen Kotisairaalatoimintamalliin tarkemmin Innokylässä (www.innokylä.fi PoPSote kotisairaalatoimintamalli).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610795/fi_FI