Peruskoulun oppilaanohjauksen päätoiminen tuntiop, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mainingin koulun oppilaanohjaaja kehittää oppilaiden valmiuksia selviytyä muuttuvissa elämäntilanteissa, tukee heitä opintojen nivelvaiheissa ja työelämään tutustumisessa sekä opintoihin liittyvissä valinnoissa. Koulussamme toimii työparina kaksi oppilaanohjaajaa sekä kaksi työelämäpainotteisen valinnaisaineen opettajaa (TEPPO). Osa oppilaistamme tarvitsee tehostettua ohjausta.

Koulun nimi ja osoite: Mainingin koulu, Maininkitie 23, 02320 Espoo
Työaika: OVTES:in mukainen
Tehtävä on määräaikainen.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Palvelussuhde alkaa 6.8.2024.

Kelpoisuusvaatimus: Peruskoulun oppilaanohjaajan kelpoisuus.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Asetuksen 9 §:n mukaisesti perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Määräaikaisissa tehtävissä huomioimme myös ei-kelpoiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta peruskoulun oppilaanohjauksen työstä, hyviä tunne-ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata erilaisia oppijoita.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan).
Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2024-23/fi_FI