Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityö ja, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapsiperheiden sosiaalityön tiimimme ovat moniammatillisia, ja tiimeihin kuuluvat palvelutarpeen arvioinnin sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat, asiakkuudessa olevien lasten sosiaalityöntekijät sekä perhetyöntekijät ja osissa tiimejä palveluneuvoja. Teemme palvelutarpeen arviointeja ja järjestämme sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita lapsiperheille, yhteistyössä muiden toimijoiden ja verkostojen kanssa. Tiimien yhteisessä käytössä on avustavia työtehtäviä tekevä toimistosihteeri.

Sosiaalityöntekijänä tehtäväsi asiakastyössä painottuvat seuraavasti:

- sosiaalihuoltolain mukaisiin palvelutarpeen arviointeihin
- palveluohjaukseen
- palveluiden koordinointiin, järjestämiseen ja seurantaan
- lapsen sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä työskentelemiseen.

Meillä et tee työtä yksin, vaan olet osa moniammatillista tiimiä. Tiimiemme ammattilaiset saavat tukea toisiltaan, lähiesihenkilöltä sekä työnohjauksesta. Tiimeissämme on innostusta kehittää toimintaamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, joten otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja näkökulmia! Keskustelemme ja pohdimme aktiivisesti yhdessä ratkaisuja haastavampiin tilanteisiin.

Toivomme, että sinulla on aktiivinen, innostunut ja asiakaslähtöinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelyotteesi on joustavaa ja asiakasta arvostavaa. Tarjoamme sinulle mukavan ja sopivasti haastavan työn sekä kannustavan ja tukevan työyhteisön. Työntekosi tukena on myös Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet, kuten lakimies- ja työnohjauspalvelut. Haluamme tukea työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja suunnittelemme aktiivisesti työtä tukevaa koulutusrakennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kokemus lapsiperheiden sosiaalityön tai lastensuojelun tehtävistä katsotaan eduksi samoin kuin suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Työ alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Haluatko tietää tarkemmin tehtävästä? Ole rohkeasti yhteydessä palvelupäällikköömme Sari Pihlajamäki, p. 044 486 1773 ja kysy lisää. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Jätäthän hakemuksesi alla olevasta painikkeesta ja olemme sinuun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2183-24/fi_FI