kirjanpitäjä, Sotkamon kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjanpitäjäksi Sotkamoon

Entäpäs jos ottaisit ratkaisevan askeleen kohti mielenkiintoista työtä osana Sotkamon huikeaa menestystarinaa, jossa kasvupotentiaali, eteenpäin meneminen ja uudistuminen ovat perusominaisuuksia. Tällä kertaa taloushallinnon tiimissä kaivataan kunta-alalla kokenutta, osaavaa ja tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää, joka hallitsee taloushallinnon tehtävät kuntasektorilla. Vakituinen työsuhde sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet koulutukseltasi esimerkiksi kirjanpitoon tai laskentatoimeen erikoistunut tradenomi tai merkonomi. KLT-tutkinto katsotaan eduksi.

Tarkkana ja huolellisena työskentelijänä olet lämpimästi tervetullut meidän porukkaan ja kehittämään ratkaisukeskeisellä otteellasi meitä entistäkin parempaan tulokseen. Me emme kuitenkaan hae superihmisiä vaan osaavaa työkaveria kunnan taloushallintoon, joka huolehtii itsenäisesti ulkoisesta laskentatoimesta. Tehtävässäsi keskityt juoksevaan kirjanpitoon, tilinpäätöksiin, veroilmoituksiin ja raportointiin sekä viranomaisyhteyksiin. Työ ei tule olemaan päivittäisten rutiinien toistamista vaan me haluamme, että pääset parastamaan työtäsi uusien monipuolisten mahdollisuuksien parissa.

Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyy KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Vapaa-ajalla sinulla on täällä sellaiset mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessamme lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden laajaan etätyöhön, ePassi ja työsuhdepyöräedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Olisipa mukava kuulla sinusta lisää. Otathan yhteyttä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä 26.7.2024 kello 15 mennessä. Valinta tehtävään tehdään hakuajan päätyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611118/fi_FI